Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Η… νιρβάνα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!!

Να μας συγχωρείτε, όσοι διαφωνείτε αλλά… Και το αποτέλεσμα κι η απόδοση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης είναι κατάντια! Προσέξτε όμως: Στον ΠΑΟΚ ο οποίος άστραφτε κι έλαμπε αναφερόμαστε. Και στον ΠΑΟΚ βέβαια, ο οποίος από τότε μήτε λάμπει. Μήτε αστράφτει. Και βουτά ολοένα και βαθύτερα στην αγωνιστική αναξιοπιστία. Ως εκ τούτου ερωτούμε: Αν αυτό δεν είναι κατάντια, ποιο είναι;

   Όσοι δε, στην ΠΑΕ θεωρούν πως το χθεσινό 0-0  κι η εικόνα της ομάδας του Άγγελου Αναστασιάδη ζέστανε – έστω κατ’ ελάχιστον επειδή έμεινε  «λευκό» το παθητικό της -  τους φίλους του «δικέφαλου»… Πλανώνται πλάνην οικτράν!

   Εάν κι εφ’ όσον πάντως,  – μία υπόθεση επιχειρούμε – είναι θετικό γεγονός το μηδέν στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Σε αγώνα με «λευκή ισοπαλία» εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης Με μηδέν τελικές στο Α΄ ημίχρονο. Με ρόλο αμυνόμενου μέχρι το 45ο λεπτό. Και με απόδοση κάτω του μετρίου… Ε, τότε δεν έχουμε απολύτως τίποτε, να γράψουμε. Παραδινόμαστε!

    Το χειρότερο όμως, της κατάστασης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ – επιτρέψετε μας, να επιμείνουμε σε αυτό – είναι οι αλλεπάλληλες αγωνιστικές της αποτυχίες δεν ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα της Τούμπας. Επικρατεί μία …νιρβάνα, Με εκείνην την έννοια της του αρχέγονου Βουδισμού. Δεν υφίσταται πόνος για οτιδήποτε βλάπτει τον ΠΑΟΚ!

Η κατάρρευση της εμπιστοσύνης του κόσμου είναι πλήρης καταστροφή. Ουδείς ανησυχεί περί τούτου…

    Η εικόνα του ΠΑΟΚ στο Α΄ ημίχρονο ήταν κατά την επιεικέστερη έκφραση απογοητευτική. Στο Β ’ δεν κατέστη γοητευτική αλλά ήταν τουλάχιστον, αξιοπρεπής. Δίχως και πάλι, να βοηθά στην αποκατάσταση της αγωνιστικής αξιοπιστίας του.

  Κατά την ταπεινή μας άποψη η αλλαγή οφείλεται (και) στον ορθόδοξο… ρόλο του Στέφανου Αθανασιάδη. Ήταν ανορθόδοξος ο… ρόλος του ως χαφ! Έτσι ο Αστέρας ένιωσε μετά το 60ο λεπτό  πως παίζει με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Κι εάν ο Ρόμπερτ Μάκ εκτός από ωραίος δεν ήταν και μοιραίος. Ο Κριστιάν Νομπόα - πάντα στο Β΄ ημίχρονο αναφερόμαστε – ήταν σαφώς ο ωραιότερος. Ίσως όμως, ο … Τυφλός στους μονόφθαλμους!

    Για να λέμε και του στραβού (του ΠΑΟΚ) το δίκιο, το 0-0 αδικεί τους γηπεδούχους. Είχαν ευκαιρίες τις οποίες δεν είχαν οι φιλοξενούμενοι. Σκόνταψαν και στο… στραγάλι του Σταύρου Τριτσώνη. Οφθαλμοφανής περίπτωση πέναλτι η ανατροπή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη….

   Τι να τα κάνετε όλα αυτά; Σημασία έχει πως η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έχασε άλλους δυο βαθμούς εντός έδρας. Η πρωτιά για τα πλέι οφ δεν διακρίνεται πλέον, δια γυμνού οθφαλμού. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ απογοητεύθηκε. Κι η ΠΑΕ ζει στον κόσμο της. Τη … νιρβάνα της.

   Μήπως τελικά, δεν νιώθει τον πόνο των φίλων του «δικέφαλου»; Δεν θέλουμε, να το πιστέψουμε αλλά… Τι άλλο να υποθέσουμε; Απορώντας συνάμα καθώς δεν δρα και δεν  αααaαaαντιδρά; Ουδέν πράττει  να ανακόψει την κατηφόρα της ομάδας της!
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: