Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Όλα δούλεψαν για το μεροκάματο του Ολυμπιακού!!

Ο φιλικός διαιτητής, το ξεγραμμένο παιχνίδι και η Μικτή ξένων. Γράφει ο Αποδυτηριάκιας... Σ΄ ένα ακόμα ματσάκι ο Ολυμπιακός έδειξε αξιοσημείωτη σταθερότητα στην απόδοσή του. Ήταν πάλι προβληματικός. Μετριότατος. Μια ομάδα με φανερή αδυναμία να παίξει ποδόσφαιρο παρ΄ ό,τι όλα ήταν δεξιά γι΄ αυτόν. Ένας αντίπαλος αποφασισμένος να μη συμμετάσχει στον αγώνα. Ο διαιτητής φιλικός με τους γηπεδούχους. Ακόμα και οι άδειες από κόσμο κερκίδες βοηθούσαν τον Ολυμπιακό.
Δεν έκανε φάση ο πρωταθλητής ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Απέναντι στη Ξάνθη που είχε ξεγράψει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό διότι τούτη την σαιζόν επιθυμεί να κάνει υπέρβαση. Να αξιοποιήσει την πρόκρισή της στους "4" του κυπέλλου και οπωσδήποτε την ευκαιρία του πλασαρίσματος στα play off. Το ματς της Τετάρτης με Παναιτωλικό καίει τη Σκόντα και το αμέσως επόμενο με τον Ατρόμητο. Αυτά σκέφτεται η Ξάνθη και όχι τον Ολυμπιακό.
Το μεροκάματο, πάντως το έβγαλε πάλι ο Περέϊρα και η Μικτή ξένων του Ολυμπιακού, που παρουσιάστηκε με 10 αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές και μοναδικό Ελληνάρα τον Σιόβα.
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ανέβηκε μία ταχύτητα και τελικά με ένα θαυμάσιο γκολ του Ντομίγκεζ έκανε το 1-0. Αντί 1-1 που δεν έγινε διότι για να σκοράρει η Ξάνθη ήθελε να αποσυρθούν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού από την περιοχή του Ρομπέρτο, ήρθε το 2-0, μετά από χοντράδα του σέντερ μπακ της Σκόντας.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Βίτορ Περέιρα, γράφει ο apodytiriakias.gr 

Μπαίνω στη θέση του Μαρινάκη. Τι πρέπει να κάνω ο φουκαράς για να σταματήσει επιτέλους το μαρτύριο. Να έχω δώσει τα πάντα, να πληρώνω τους καλύτερους παίκτες και η ομάδα να μην παίζει μπάλλα. Κάτι φταίει. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Ούτε ένα παιχνίδι της προκοπής δεν κάνει ο Ολυμπιακός. Από απογοήτευση σε απογοήτευση. Ευτυχώς που το ματσάκι με την Ξάνθη έγινε μπροστά σε γυμνά μπετά, και έτσι η ομάδα γλύτωσε τις αποδοκιμασίες από τους γαύρους.
Τι να κάνει ο εφοπλιστής; Να σουτάρει τον Περέϊρα. Αν, βέβαια, αυτός είναι ο υπαίτιος. Αν στον Πορτογάλο προπονητή ανήκει η ευθύνη της αδυναμίας του Ολυμπιακού να παράξει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Όπως και να ‘χει αντικατάσταση προπονητή δεν γίνετε ούτε με σφαίρες στα τελειώματα της σαιζόν. Όταν, μάλιστα, ο δρόμος για το νταμπλ είναι ορθάνοιχτος. Πρώτος στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και στο κύπελλο έχει απέναντί του τρεις ομάδες ελαφρών βαρών.
Ο Περέϊρα θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Να συνεχίσει και την επόμενη σαιζόν, κι όπως το σκέφτεται από θέση ενισχυμένη. Να είναι αληθινό αφεντικό. Αυτός να αποφασίζει για όλα. Αυτός να έχει τον πρώτο λόγο διότι κέρδισε το νταμπλ με μία ομάδα που ανέλαβε σε περίοδο κρίσης.
Πώς, λοιπόν, ο Μαρινάκης θα διώξει τον Περέϊρα με τον Ολυμπιακό πρωταθλητή και κυπελλούχο; Ζόρικο.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: