Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Έχει… ψαχνό!

Χαμόγελα στην ΑΕΚ για την αντίδραση μετά την απογοήτευση του Κυπέλλου και τη νίκη επί του Φωστήρα με βοήθεια από «αναπληρωματικούς». Στροφή από σήμερα στο ματς με τον Ηρακλή στα Ψαχνά.

Έχει… ψαχνό

Παρ’ όλα αυτά αντεπεξήλθε, έκανε το καθήκον της και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι αποκομίζοντας και άλλα κέρδη. Όπως την παρουσία των Ζόριτς και Βούρα, αλλά και τη βελτιωμένη (αν και όχι ακόμη σε επίπεδο που να ικανοποιεί) εικόνα του Κρισάντους, που απέδειξαν πως υπάρχει «ψαχνό» και στον πάγκο της ομάδας.

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στον αγώνα της Πέμπτης με τον Ηρακλή στα Ψαχνά (18:00). Η ΑΕΚ στοχεύει σε μια ακόμη νίκη, προκειμένου να φτιάξει την «προίκα» της εν όψει των play offs κι ενώ υπάρχει πάντα η μάλλον αναπόφευκτη αφαίρεση τριών βαθμών για τη διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί θα πάρει ξεκούραστα τρεις βαθμούς από το… ρεπό με τον Πανηλειακό, την ώρα που στη Ριζούπολη θα αναμετρώνται Απόλλων Σμύρνης και Παναχαϊκή.

Στο ματς στα Ψαχνά θα επανέλθει ο Μπαρμπόσα, ενώ σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Ζόριτς, που αποχώρησε τραυματίας αμέσως μετά το γκολ που πέτυχε χθες. Σε πρώτη φάση ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός, που έκανε την καλύτερη εμφάνισή του με τα κιτρινόμαυρα, δεν φαίνεται να έχει κάτι πολύ σοβαρό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: