Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

«Χαρούμενος με την κατάσταση, όχι το αποτέλεσμα»

Ευχαριστημένος από το +6 από τη Σίτι, αλλά όχι από την εμφάνιση κόντρα στη Σαουθάμπτον είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος παράλληλα τόνισε ότι η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

«Χαρούμενος με την κατάσταση, όχι το αποτέλεσμα»
Ανάμεικτα συναισθήματα είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά της ισοπαλία της Τσέλσι με την Σαουθάμπτον (1-1).

Ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίστηκε χαρούμενος για το γεγονός ότι η ομάδα του αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι στους έξι βαθμούς, όμως δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των «μπλε».

«Είχαμε μία διαφορά πέντε βαθμών από τη δεύτερη θέση και τώρα έχουμε προβάδισμα έξι με παιχνίδι λιγότερο. Δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα αλλά είμαι χαρούμενος με την κατάσταση και τη διαφορά των έξι βαθμών», ήταν τα λόγια του 52χρονου που συνέχεια ανέφερε ότι η Άρσεναλ είναι διεκδικήτρια του πρωταθλήματος.

«Φυσικά και μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Άρσεναλ. Είναι επτά βαθμούς πίσω από την Τσέλσι και έχει ένα ματς λιγότερο για να παίξει. Η θέση μας είναι καλύτερη, όμως δεν είμαστε μόνοι μας στο κυνήγι, αλλά περισσότερες ομάδες απ' ότι πιστεύει ο κόσμος», είπε ο τεχνικός των «μπλε» που στο τέλος όμως, όταν ρωτήθηκε για το αν θεωρεί ότι οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται σε καλό μομέντουμ, δε δίστασε να πετάξει… τη μπηχτή του για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

«Ποιο μομέντουμ; Τη νίκη με 3-0 ενάντια στη Γουέστ Χαμ ή την ήττα 3-1 από τη Μονακό μέσα στην έδρα της; Εξαρτάται από το μομέντουμ», κατέληξε.

Η Τσέλσι βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα της Premier League έχοντας 64 βαθμούς, έξι περισσότερους και ματς λιγότερο από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: