Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

«Καθολικοί» με… μέταλλο!!

Τον πρώτο τίτλο της χρονιάς πανηγύρισε η Σέλτικ που επικράτησε 2-0 της Νταντί Γιουνάιτεντ στον τελικό του σκοτσέζικου League Cup και κατέκτησε το τρόπαιο για 15η φορά στην ιστορία της.

«Καθολικοί» με… μέταλλο!
Το πρώτο της τρόπαιο για το 2015 κατέκτησε η Σέλτικ, καθώς επικράτησε 2-0 της Νταντί Γιουνάιτεντ στον τελικό του League Cup Σκοτίας. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο σύλλογος της Νταντί. Χαμένο πέναλτι για τους «καθολικούς».

Καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν οι πρωταθλητές, που μπήκαν για να καθαρίσουν το παιχνίδι. Ο Κόμονς ήταν που έβαλε μπροστά την ομάδα του, που με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 στο 28’.

Το έργο της ομάδας της Γλασκώβης έγινε ευκολότερο στο 56’, καθώς η αντίπαλός της έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο Ντίλον ήταν εκείνος που άφησε την ομάδα του με δέκα, καθώς είδε απευθείας κόκκινη λόγω σκληρού μαρκαρίσματος στον Ιζαγκίρε.

13 λεπτά αργότερα, η Σέλτικ κλείδωσε το παιχνίδι, με τον Φόρεστ να κάνει το 2-0 με ένα μακρινό σουτ. Μάλιστα, οι «καθολικοί» θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και τρίτο τέρμα, αν ο Φόρεστ δεν αστοχούσε σε πέναλτι στο 86’.

Το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους, με την ομάδα της Γλασκώβης να πανηγυρίζει το 15ο League Cup στην ιστορία της.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σε δύο εβδομάδες, οι δύο ομάδες θα δώσουν συνολικά τέσσερα παιχνίδια μεταξύ τους.

Η αρχή έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Σκοτίας, όπου έμειναν στο 1-1, με την πρόκριση να κρίνεται την Τετάρτη (18/3). Ενδιάμεσα ήταν ο τελικός του League Cup ενώ το τέταρτο παιχνίδι θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (21/3) για το πρωτάθλημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: