Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Λουτσέσκου: «Υπερπροστασία του Ολυμπιακού από διαιτησία»

Παράπονα για τη διαιτησία –κυρίως ως προς τις κίτρινες κάρτες και τα φάουλ- έκανε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την ήττα της Ξάνθης απ’ τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως δεν έχουν τέτοια ανάγκη οι Πειραιώτες.

Λουτσέσκου: «Υπερπροστασία του Ολυμπιακού από διαιτησία»
Στην μεγάλη χαμένη ευκαιρία της Ξάνθης να ισοφαρίσει και στο... δώρο που έκανε καπάκι η ομάδα του (όπου ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0) εστίασε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν έκρυψε τα παράπονά του για τη διαιτησία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες διαφορετικού στιλ. Η μία με τεράστια ποιότητα και η άλλη που έχει συνηθίσει να παίζει μέσα από σκληρή δουλειά. Προσπαθήσαμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε από αυτό το παιχνίδι δουλεύοντας σκληρά και χωρίς να δώσουμε χώρους στον αντίπαλό μας. Ήταν ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς καμία ευκαιρία από πλευράς Ολυμπιακού, αλλά δυστυχώς και εμείς δεν είχαμε κάποια καλή κόντρα επίθεση. Το δεύτερο μέρος ήταν πάνω - κάτω στο ίδιο μοτίβο.

Η διαφορά όμως ήταν ότι ο Ολυμπιακός σκόραρε στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε και νομίζω ότι η κρίσιμη στιγμή ήταν ότι χάσαμε μία σημαντική ευκαιρία και την ίδια στιγμή προσφέραμε ένα μεγάλο... δώρο στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη κατοχή, προσπαθήσαμε να καλύψουμε εμείς πολύ καλύτερα το γήπεδο, να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ανάπτυξή τους από πίσω και να μην δώσουμε χώρο στους παίκτες του Ολυμπιακού. Υπήρχε επίσης και η υπερπροστασία από τον διαιτητή. Πολλές κίτρινες κάρτες που μας οδήγησαν και σε δύο αλλαγές χωρίς να θέλουμε να ρισκάρουμε κάποια κόκκινη. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλή οργάνωση και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κερδίζει χωρίς αυτή την προστασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: