Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ενοχλημένος με το βίντεο ο Ρούνεϊ!!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για την δημοσιοποίηση του βίντεο στο οποίο παλεύει για πλάκα με τον Φιλ Μπάρντσλεϊ, τονίζοντας πως «ήταν μια προσωπική στιγμή που δυστυχώς βγήκε στην φόρα».  
«Νομίζω πως έτσι είναι ο κόσμος που ζούμε σήμερα. Ήμασταν μερικοί φίλοι σε ένα σπίτι και με κάποιον τρόπο το θέμα έγινε εξώφυλλο σε μια εφημερίδα εθνικής κυκλοφορίας.
Είναι προσωπικό, στο ίδιο μου το σπίτι, κι όμως βγήκε στην δημοσιότητα. Αυτά κάνουν οι φίλοι. Διάφορα πράγματα στο σπίτι. Δυστυχώς κυκλοφόρησε κι έτσι πρέπει απλώς να το αντιμετωπίσω.
Πρέπει να το δεχθώ, αλλά θέλω να πω πως ήταν πλάκα μεταξύ μερικών φίλων. Ήμουν συγκεντρωμένος στο ματς, και νομίζω ότι αυτό ενδιαφέρει περισσότερο τον κόσμο. Θεωρώ ότι μπορείτε να διακρίνετε πως έκανα μια επαγγελματική εμφάνιση και είμαι χαρούμενος που βοήθησα στη νίκη μας με σκορ 3-0» σχολίασε ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος πανηγύρισε με ανάλογο τρόπο μετά την επίτευξη του τέρματός του.
Πάντως μετά το ματς η συγκεκριμένη κίνηση του Ρούνεϊ έγινε αφορμή πειραγμάτων και από τους συμπαίκτες του. Χαρακτηριστικό το ποστάρισμα του Χουάν Μάτα στο Twitter

View image on Twitter
'The Boxer' @WayneRooney

*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: