Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Σουόνσι – Λίβερπουλ!! (preview)

Τα 13 παιχνίδια χωρίς ήττα μπορεί να συμπληρώσει η Λίβερπουλ με ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Λίμπερτι» κόντρα στη Σουόνσι (22:00 – ΟΤΕSport1 HD), στην αναμέτρηση που «κλείνει» το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.
Την ευκαιρία να μειώσει και πάλι στους δύο βαθμούς την απόσταση που τη χωρίζει από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν θα έχει η Λίβερπουλ σε περίπτωση που καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σουόνσι.
Οι «κόκκινοι» μετρούν ένα σερί 12 αγώνων χωρίς ήττα και καλούνται να πάρουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία ομάδα που έχει χάσει μόλις μία φορά στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια.
Η ομάδα του Γκάρι Μονκ προέρχεται από την ήττα στο Λονδίνο με 3-2 από την Τότεναμ, ωστόσο τελευταίο της αποτέλεσμα στο «Λίμπερτι», είναι η νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1.
Την ίδια ώρα, η «αρμάδα» του Μπρένταν Ρότζερς, μετά το 0-0 στο Κύπελλο Αγγλίας κόντρα στη Μπλάκμπερν, αναζητά την επιστροφή στις νίκες, ώστε να μην χάσει... για τα καλά το «τρένο» της 4ης θέσης και της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Η Σουόνσι έχει καταφέρει να κερδίσει τη Λίβερπουλ μόλις μία φορά σε επτά παιχνίδια μετά την άνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ το 2011, την ίδια ώρα που η ομάδα του Μερσεϊσάιντ έχει πάρει το τρίποντο μόλις σε δύο από τα 13 εκτός έδρας παιχνίδια στο «Λίμπερτι».

Αγωνιστικά νέα:

Σουόνσι:
Υγιής και έτοιμος να αγωνιστεί είναι ο Μπαφετιμπί Γκομίς, μετά την κατάρρευσή του στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Τότεναμ.
Μοναδικός απών για τον Γκάρι Μονκ ο Κάιλ Μπάρτλεϊ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι.
Λίβερπουλ:
Μετά από επτά παιχνίδια, ο Στίβεν Τζέραρντ είναι και πάλι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του, την ώρα που τόσο ο Μάρτιν Σκρτέλ, όσο και ο Μαμαντού Σακό είναι επίσης διαθέσιμοι.
Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Τζο Άλεν λόγω ενός τραυματισμού στον προσαγωγό.
Εκτός οι Λουίς Ενρίκε, Λούκας, Τζόουνς, Φλάναγκαν και Άιμπ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι – Τέιλορ, Φερνάντες, Γουίλιαμς, Νότον – Κι, Σέλβι – Ράουτλετζ, Σίγκουρντσον, Κορκ – Έμνες
Λίβερπουλ: Μινιολέ – Τσαν, Σκρτελ, Λόβρεν – Στέρλινγκ, Χέντερσον, Άλεν, Μορένο – Κουτίνιο, Στάριτζ, Λαλάνα
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: