Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Τσόρι: «Χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Την χαρά του που θα συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα επανέλαβε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ. Ο «μαέστρος» του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη νίκη επί της Ξάνθης, αλλά και τη δύσκολη συνέχεια.

Τσόρι: «Χαρούμενος στον Ολυμπιακό»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσόρι στην κάμερα της NOVA:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο αλλά και τον κόσμο της ομάδας που με έχουν εμπιστευτεί αυτό το χρονικό διάστημα. Σήμερα είμαι ήρεμος, δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε για να πετύχουμε τον στόχο μας στο τέλος της χρονιάς. Είναι αλήθεια ότι όταν αργείς να βάλεις το πρώτο γκολ το άγχος μεγαλώνει. Η Ξάνθη είναι μεγάλη ομάδα και δυνατός αντίπαλος και επίσης μας δυσκόλεψε και το άδειο γήπεδο.

Προερχόμασταν από ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ και θέλαμε σήμερα να πάρουμε τη νίκη. Για εμάς δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι, έχουμε και τον παράγοντα που μας δυσκολεύει και δεν είναι άλλος από την κούραση. Παίζουμε κόντρα σε μία επιθετική ομάδα όπως είναι ο Αστέρας και θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε.

Δεν μας φέρνει νευρικότητα, αυτό μας κάνει να είμαστε πιο προσεκτικοί και όταν ο αντίπαλος είναι κοντά εξαρτάται από εμάς. Είναι ένας τρόπος για να μην χαλαρώνουμε και πως σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι».


Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό; «Από την πρώτη στιγμή με δέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και όσο περνούσε ο καιρός αναγνώριζαν τον τρόπο παιχνιδιού μου. Αισθάνομαι πως εδώ αναγνωρίζουν την προσπάθειά μου και αυτό με βοηθάει για να δουλεύω περισσότερο και να βελτιώνομαι. Είναι μία απόφαση τακτικής και στο μοντέρνο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι επιθετικός. Είναι ένα ομαδικό παιχνίδι και η κινητικότητα βοηθάει την ομάδα. Πάντα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: