Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ζήτησε... συγγνώμη ο Λαμπρόπουλος!!

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Βασίλης Λαμπρόπουλος, το βράδυ της Κυριακής (15/3) με μία μακροσκελή του δήλωση μέσω του προφίλ του στο Facebook ζήτησε «συγγνώμη» για τα όσα είπε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό δείχνοντας απολογητική διάθεση... Αναλυτικά η τοποθέτηση του Λαμπρόπουλου:
“Αρχικά θα ήθελα να ζητησω μια τεράστια συγγνώμη απο τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ μας που θεώρησε οτι τον πλήγωσα με τις δηλώσεις μου. Στη συνεχεία θα ηθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα γι αυτες. Το παρελθόν μου δεν μπορώ να το διαγράψω και οτι υπήρξα πριν 5 χρονιά παίκτης αυτής της ομάδας δεν σημαίνει οτι ειμαι και οπαδός της 5 χρονιά μετα. Στη ζωή μου εχω μάθει να είμαι μαχητής, αγωνιστής και να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου εντός αγωνιστικών χώρων και πιστεύω πως αυτο το δείχνω στην ομαδα μου όταν αγωνίζομαι.
Στις δηλώσεις μου δεν πήρα θεση υπέρ της αντίπαλης ομάδας ουτε μείωσα τον υπέροχο κοσμο μας που απο τη Θράκη μεχρι την Κρήτη ηταν πάντα διπλά μας! Η ΑΕΚ απο την πρώτη μερα που ειμαι μέλος της μου εχει μαθει να μην κάνω μικροπρέπειες και γραφικότητες και μου εχει μάθει να είμαι περήφανος και υπεράνω όπως η μοναδική ιστορία που κουβαλάει. Μου εχει μαθει να επαινώ κινήσεις οπως του Χρήστου.
Αυτό είναι που εκπροσωπούμε! Ετσι λοιπόν και στον πρωτο αγωνα πήγαμε εκει ως ίσο προς ίσο και αντεπεξήλθαμε επάξια χωρίς να προκαλέσουμε κανέναν χωρις χειρονομίες προς τον κοσμο και χωρίς να θέλουμε να εξαγριώσουμε κανέναν! Επισης θα ήθελα να αναφέρω στον κόσμο οτι τις απαράδεκτες χειρονομίες των αντιπάλων στο ΟΑΚΑ τις ειδα μετά το τέλος της συνέντευξης μου και γι αυτό θα ηθελα να πω οτι αν το ειχα πληροφορηθεί θα τις καταδίκαζα και θα έπαιρνα θέση!
Έχω μάθει να παραδέχομαι τα λάθη μου και αυτη η δήλωση ηταν ενα λάθος απο μέρους μου. Τέλος θα ήθελα να πω πως τόσες μέρες δεν έπαιρνα θέση διότι ηθελα πρώτα να απολογηθώ απο τον πρώτο μεχρι τον τελευταίο μέσα στην ομαδα και μετα με την άδεια τους να κάνω αυτή τη δήλωση. Θα ήθελα και παλι να ζητήσω συγγνώμη απο τους ανθρώπους που στεναχώρησα και να ξέρουν πως θα συνεχίσω οπως μέχρι σήμερα για να φτάσει η ΑΕΚ ξανά εκεί που πρέπει στην κορυφή της Ελλάδας! Περαστικά πετραν!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Λαμπρόπουλος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: