Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

«Έχουμε μόνο περιθώρια βελτίωσης»

Στην παραδοχή ότι πήρε περισσότερο από το αναμενόμενο στη Λίβερπουλ για να «ζήσει» με την αποχώρηση του Λουίς Σουάρες, τον μακροχρόνιο τραυματισμό του Ντάνιελ Στάριτζ, αλλά και τις γενικότερες αλλαγές που έγιναν, προέβη ο Τζο Άλεν, ο οποίος τόνισε πως οι «κόκκινοι» έχουν ακόμα περισσότερα περιθώρια βελτίωσης.
Μετά από κάποιους δύσκολους μήνες, η Λίβερπουλ έχει αρχίσει για τα καλά και βρίσκει τα πατήματά της, με τον Τζο Άλεν να εμφανίζεται ακόμα πιο αισιόδοξος για το μέλλον.
«Έχοντας χάσει το καλοκαίρι τον Λουίς Σουάρες και με τον Ντάνιελ Στάριτζ να είναι εκτός για τόσο πολύ καιρό, καθώς και την αλλαγή που είχαμε, ξέραμε ότι θα υπάρξει μία μικρή δυσκολία, αλλά δεν περιμέναμε να διαρκέσει τόσο», ανέφερε αρχικά.
«Ξέραμε ότι θα το γυρίσουμε, αλλά αναρωτηθήκαμε πόσο καιρό επρόκειτο να διαρκέσει. Διήρκησε νομίζω περισσότερο από ό, τι περιμέναμε. Είχαμε προσδοκίες, γιατί πιστεύουμε ότι είμαστε αρκετά καλοί για να κάνουμε τέτοια σερί, όπως κάνουμε τώρα», υπογράμμισε, για να συμπληρώσει:
«Με τους παίκτες που έχουμε και την εμπιστοσύνη που έχουμε, νομίζω ότι είναι μια περίπτωση στην οποία λες ότι μπορεί να συνεχιστεί για πολύ. Οι άνθρωποι ξεχνούν μερικές φορές ότι είμαστε μια νεαρή ομάδα. Η ομορφιά σε κάτι τέτοιο είναι ότι θα γίνουμε καλύτεροι. Το έχουμε δείξει όσο η σεζόν προχωράει».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: