Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Lord Μπέντνερ… και επίσημα!!

Τον τίτλο του Λόρδου απέκτησε κι επίσημα ο Νίκλας Μπέντνερ, χάρη στο περιοδικό «SE Og HOR», που του αγόρασε έκταση σε μία περιοχή της Σκοτίας που δίνει τίτλους ευγενείας σε όλους τους ιδιοκτήτες γης.

Lord Μπέντνερ… και επίσημα!
Το απόλυτο τρολάρισμα στον Νίκλας Μπέντνερ έκανε το δανέζικο περιοδικό «SE Og HOR».

Ο Δανός αποκαλείται από όλο τον πλανήτη «Lord», ωστόσο, το δανέζικο περιοδικό το... τερμάτισε, αφού του παρέδωσε τον τίτλο κι επίσημα!

Συγκεκριμένα, υπάρχουν κάποιες περιοχές στην Σκοτία όπου οι κάτοχοι γης αποκτούν τίτλους ευγενείας. Αρκετές μάλιστα εταιρίες, έχουν αγοράσει μεγάλες εκτάσεις και μεταπωλούν μέσω ίντερνετ ένα-ένα τα τετραγωνικά, προκειμένου οι αγοραστές να παίρνουν επίσημο χαρτί με τον τίτλο του Λόρδου και της Λαίδης.

Ένα τέτοιο λοιπόν τετραγωνικό πόδι (σχεδόν ένα τετραγωνικό μέτρο) από την περιοχή Γκλένκοου της Σκοτίας αγόρασε το «SE Og HOR» στο όνομα του παίκτη της Βόλφσμπουργκ, με την υπεύθυνη της εικόνας του 27χρονου, Ελίσα Λικ, να δηλώνει ότι ο πελάτης της αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση με χιούμορ και δέχεται την προσφορά.

«Το είδαμε και ο Νίκλας το βρίσκει διασκεδαστικό. Ζητήσαμε να μας σταλεί η απόδειξη της αγοράς και είμαστε ικανοποιημένοι που πρόκειται για μία αγορά που προστατεύει το περιβάλλον», ήταν τα λόγια της.

Αφού λοιπόν ο παίκτης αποδέχθηκε την αγορά, ο τίτλος του Λόρδου είναι και επίσημα δικός του!

Ιδού και το συμβόλαιο της αγοράς που του αποδίδει και τον τίτλο:
inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: