Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Γρηγορίου: «Τυπικό θέμα η παραμονή μου»

Τυπική διαδικασία είναι το ζήτημα της παραμονής του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της Κέρκυρας, όπως τόνισε ο ίδιος, που χαρακτήρισε «σπίτι του» την ομάδα και το νησί
«Είχαμε πει μετά τη νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, ότι ουσιαστικά σήμερα μπορούμε να ''σφραγίσουμε'' την παραμονή μας, κάτι που από την αρχή της χρονιάς έλεγα ότι πέραν από στόχο, αποτελούσε και όνειρο. Έχω την εντύπωση ότι σε συνδυασμό με το παιχνίδι της Τετάρτης που θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς, οι 40 βαθμοί μας δίνουν κατά 99% την παραμονή μας, έχοντας υπέρ μας και τις ισοβαθμίες. Πολλά συγχαρητήρια σ’ όλα τα παιδιά για όλη τη χρονιά» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού των Φαιάκων.
Στη συνέχεια πρόσθεσε «Όταν ξεκινούσε η σεζόν, μεγάλο ερωτηματικό ήταν η Κέρκυρα και αντικειμενικά θεωρούμαστε ότι αδικημένοι από την τύχη. Θα μπορούσαμε να είχαμε 7 βαθμούς παραπάνω, αν αναλογιστούμε τα παιχνίδια που χάσαμε άδικα. Δεν μπορώ να κάνω κριτική για το παιχνίδι. Δεν θυμάμαι πόσες ευκαιρίες χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Ήρθαν άσχημες μνήμες από το παρελθόν από ανάλογα παιχνίδια, αγχώθηκαν τα παιδιά. Προσπάθησα να τους ηρεμήσω. Ήταν κομβικό το δεύτερο γκολ και ήρθε μια εύκολη νίκη, αλλά δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω για το ματς. Ο αντίπαλος από ένα σημείο και μετά έπαιζε με 9 παίκτες. Συγχαρητήρια σε όλους. Στα παιδιά, τον κόσμο. Κάθε χρόνο έρχεται και περισσότερος, μετά τη συγχώνευση και αυτή η ομάδα να βάλει τις βάσεις στο μέλλον, που είναι στόχος για όλους στο νησί».
Για την παραμονή της Κέρκυρας στην κατηγορία: «Για μένα σημαίνει πολλά. Ήταν η περσινή άνοδος. Βλέπω σαν σπίτι μου την ομάδα και το νησί. Είμαι κοντά να κλείσω δύο χρόνια το καλοκαίρι και να συνεχίσω γιατί αυτό θεωρείται δεδομένο. Επειδή η προσπάθεια ήταν τεράστια από την πρώτη μέρα που βρέθηκα εδώ, σιγά σιγά με αποδέχθηκε ο κόσμος και νιώθω την αγάπη του νησιού και βλέπω σαν παιδί μου αυτή την ομάδα».
Τέλος, ερωτηθείς για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας, απάντησε: «Τυπικό είναι. Θεωρώ ότι είναι δεδομένο. Το θεωρεί ο πρόεδρος δεδομένο, το θεωρεί η διοίκηση δεδομένο…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: