Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Δέλλας: «Νίκες για τον Πέτρο και τον Ιβάν»

Ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε ικανοποιημένος από την νοοτροπία της ΑΕΚ, δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του και ζήτησε νίκες ως το τέλος για τους Πέτρο Μάνταλο και Ιβάν Μπρέσεβιτς.
Η Ένωση αιφνιδιάστηκε από τον Φωστήρα αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 4' αλλά στη συνέχεια αντέδρασε όπως έπρεπε, ικανοποιώντας και τον προπονητή.
«Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων, που έπαιξαν σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις σε τέτοιο γήπεδο. Οι παίκτες προσπάθησαν για το καλύτερο. Ηρθαμε εδώ να συνεχίσουμε το σερί μας. Για να πάρουμε τρεις βαθμούς. Αιφνιδιαστήκαμε αλλά κρατάω την ψυχραιμία των παικτών μου σε δύσκολο γήπεδο. Κυκλοφόρησαν την μπάλα, βάλαμε δύο γκολ και εκεί το ματς τελείωσε. Ο αντίπαλος κλείστηκε καλά στο δεύτερο, βάλαμε το τρίτο γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Για εμάς ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Δεν μένω στο αποτέλεσμα. Μας στεναχωρεί περισσότερο ο τραυματισμός του Πέτρου. Εχουμε πει ότι παίζουμε και για τον Πέτρο μέχρι τέλους. Είμαστε δίπλα του μέχρι να γυρίσει, θα είναι πιο δυνατός. Και σε αυτόν και στον Ιβάν. Ευχομαι τα καλύτερα στον Φωστήρα», τόνισε αρχικά ο Δέλλας, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πώς ήταν η ψυχολογία της ομάδας μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο κύπελλο.
«Ηταν ζητούμενο η διαχείριση μετά το ματς με Ολυμπιακό. Τους έχω εμπιστοσύνη, έχουμε δουλέψει πολύ. Η ψυχολογία με μια νίκη φτιάχνεται. Μας πικραίνει ο τρόπος που αποκλειστήκαμε. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, για τα ματς Κυπέλλου και για το πρωτάθλημα. Αυτό θα κάνουμε μέχρι τέλους. Η ψυχολογία είναι βασικό στο ποδόσφαιρο. Παίζουμε την Πέμπτη, μετά έχουμε τον Πανηλειακό για να ξεκουραστούμε. Το ζητούμενο είναι οι νίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: