Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Έχασε την ευκαιρία του!!


Ο Πανιώνιος είχε τον έλεγχο, έχασε ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όμως τελικά έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Πλατανιά σε ματς για την 28η αγωνιστική της Superleague.

Έχασε την ευκαιρία του
Σε αντίθεση με τον Πλατανιά, που δεν ζήτησε τίποτα παραπάνω από το βαθμό της ισοπαλίας, ο Πανιώνιος δεν πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος από το τελικό 0-0 στη Νέα Σμύρνη.

Το ματς

Ο Πανιώνιος τουλάχιστον για ένα ημίχρονο ήταν καλός και απειλητικός δείχνοντας με την απόδοσή του στο γήπεδο πως το γκολ θα μπορούσε να είναι απλώς θέμα χρόνου. Οι «κυανέρυθροι» δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες με κύριο εκφραστή (ή μοιραίο) τον Γκέζο, χωρίς όμως να καταφέρουν να μετατρέψουν οποιαδήποτε από αυτές στο πολυπόθητο γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν απλοποιηθεί για τους γηπεδούχους αν στο 30’ σουτ από απόσταση του Φούντα δεν είχε καταλήξει στο δοκάρι… Τέρμα όμως δεν μπήκε και μάλλον αυτή η φάση σηματοδότησε την αρχή του συμβιβασμού για τους παίκτες του Πανιωνίου που από εκείνο το σημείο και μετά δεν μπόρεσαν να γίνουν ξανά πραγματικά απειλητικοί.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι δεν άλλαξαν σε κανένα σημείο του αγώνα την τακτική τους, έμειναν προσηλωμένοι στην αμυντική προσέγγιση του αγώνα και τελικά δικαιώθηκαν, αφού πήραν αυτό που ήθελαν, δηλαδή το βαθμό της ισοπαλίας.



Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Σιώπης (72’ Γκέζος), Τασουλής, Μπουμπαλ, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Γιάννου, Φούντας (72’ Κολοβός), Χατζησαΐας, Μπακασέτας (86’ Μπούζας).

Στον πάγκο: Γιαννακόπουλος, Μασούρας, Ρισβάνης, Καθάριος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολιμπα, Γκόμες (45’ Μενδρινός), Μπανανά, Κουλιμπαλί, Μοχαμάτ, Ζαραδούκας, Τετέ, Τόρες, Δημήτρης, Όρτα (61’ Αποστολόπουλος), Γκαβιλάν (83’ Μιλούνοβιτς).

Στον πάγκο:Περιστερίδης, Νέπλιακ, Ιτούα, Γιακουμάκης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: