Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ατρόμητος και… «Σίφο» στο προσκήνιο!


Στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ατρόμητο στρέφουν από σήμερα την προσοχή τους στον Παναθηναϊκό, την ώρα που αναμένονται εντός της εβδομάδας εξελίξεις στο θέμα της παραμονής του Σίλντενφελντ.

Ατρόμητος και… «Σίφο» στο προσκήνιο
Από σήμερα ξεκινάει ουσιαστικά η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την προσεχή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο επικρατεί ικανοποίηση για την πορεία της ομάδας και το γεγονός ότι στην Κρήτη έφτασε τις οχτώ σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όμως εκείνο που τονίζουν ότι πρέπει να κάνουν το απόλυτο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να παρατάξει με δύο αλλαγές το «τριφύλλι» κόντρα στους Περιστεριώτες. Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού επιστρέφει ο Πράνιτς, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Ωστόσο, θεωρείται απίθανο ο Κροάτης να παίξει ως βασικός στο Περιστέρι. Αντίθετα, φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Ζέκα που εξέτισε τη μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του και ο Καρέλης αναμένεται να πάρει τη θέση του Κλωναρίδη.

Επίσης, εκτός είναι ο Σίλντενφελντ, ο οποίος στο συγκεκριμένο ματς θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του. Για τον Κροάτη στόπερ, όμως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Πριν από μερικές ημέρες ο Φύσσας και ο Βόκολος συζήτησαν με τον μάνατζερ του διεθνούς κεντρικού αμυντικού και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται η διοίκηση να καταθέσει επίσημη πρόταση για τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Σημεία «κλειδιά» στις διαπραγματεύσεις θεωρούνται η διάρκεια του συμβολαίου και οι οικονομικές απολαβές.

Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να προσφέρει διετές συμβόλαιο, αλλά υπάρχουν σκέψεις για τριετές που φυσικά δεν θα μπορούσε να αρνηθεί ο Σίλντενφελντ, ακόμα και αν οι απολαβές του είναι λιγότερες σε σχέση με τα χρήματα που παίρνει αυτή τη στιγμή. Εκείνο που προκύπτει, πάντως, είναι η καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Εν τω μεταξύ, οι «πράσινοι» έχουν προθεσμία μέχρι αύριο να καταθέσουν γραπτό υπόμνημα στην επιτροπή εφέσεων και την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να βγει η απόφαση για το αν θα επιστραφούν ή όχι οι τρεις βαθμοί, οι οποίοι αφαιρέθηκαν για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: