Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

«Τρίζει η καρέκλα» του Πογιέτ!

Την περίπτωση απομάκρυνσης του Γκουστάβο Πογιέτ από την τεχνική ηγεσία, σκέφτεται η διοίκηση της Σάντερλαντ μετά την ταπεινωτική εντός έδρας ήττα με 4-0 από την Άστον Βίλα.

«Τρίζει η καρέκλα» του Πογιέτ
«Τρίζει η καρέκλα» του Γκουστάβο Πογιέτ στη Σάντερλαντ. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Ουρουγουανός τεχνικός είναι πολύ πιθανό να δει την πόρτα της εξόδου, μετά και τη συντριβή με 4-0 από την Άστον Βίλα. Μάλιστα, εντός της ημέρας, θα έχει κρίσιμη συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.

Οι «μαύρες γάτες» έχουν μία νίκη στα 12 τελευταία παιχνίδια και βρίσκονται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ. Οι διοικούντες την ομάδα δεν έχουν ξεχάσει την περυσινή πετυχημένη σεζόν και δεν θέλουν να πάρουν αποφάσεις εν θερμώ. Όμως, οι αυξανόμενες αντιδράσεις των οπαδών, με αποκορύφωμα τις αποδοκιμασίες στο ματς του περασμένου Σαββάτου, έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό.

Σε περίπτωση «διαζυγίου» των δύο πλευρών, φαβορί για τον πάγκο είναι ο πρώην παίκτης της ομάδας και νυν προπονητής της Γουέστ Χαμ, Σαμ Αλαρντάις, ο οποίος δεν έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Άγγλος τεχνικός έχει πολλούς υποστηρικτές στις τάξεις της Σάντερλαντ. Το 2013 ήταν ξανά υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Μάρτιν Ο’ Νιλ, όμως, τότε, την θέση πήρε ο Πάολο Ντι Κάνιο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: