Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Το «ερυθρόλευκο»… deja vu!

Τέσσερις φορές έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός να επικρατήσει με 2-0 την 15η Μαρτίου, ενώ την περσινή σεζόν είχε νικήσει ξανά με το ίδιο σκορ σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Το «ερυθρόλευκο»… deja vu
Ημέρα… Ολυμπιακού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η 15η Μαρτίου. Ο λόγος; Οι Πειραιώτες έχουν να επιδείξουν μόνο νίκες τη συγκεκριμένη ημέρα, ενώ μάλιστα στα τέσσερα από τα επτά παιχνίδια έχουν καταφέρει να επικρατήσουν με σκορ 2-0 (όπως συνέβη χθες με αντίπαλο τη Skoda Ξάνθη).

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως την ίδια χρονική περίοδο και με το ίδιο ακριβώς σκορ οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν νικήσει τον Παναιτωλικό, σε αγώνα που είχε γίνει ξανά κεκλεισμένων των θυρών.

Εκτός από τον σύλλογο του Αγρινίου, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν νικήσει με το ίδιο σκορ τον Ατρόμητο (2008), τον Ηρακλή (1992) και την ΑΕΚ (1987), ενώ υπήρχαν το 5-0 επί του Ηρακλή το 2009 και το 1-2 στην Καβάλα το 1970.

Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις των πρωταθλητών Ελλάδας σε κεκλεισμένων των θυρών αναμετρήσεις, έχουν 15 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα. Δηλαδή, το ποσοστό αγγίζει το 83,3%! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: