Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

«Θα παλέψουμε για την νίκη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στην οποία θα παραβρεθεί και η κυπελλούχος ομάδα του βόλεϊ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Υπομονή θέλει και κουράγιο και η επανάσταση άρχισε από το βόλεϊ. Έχουμε σήμερα ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο. Στο κύπελλο μας στερήσαν έναν τίτλο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θέλουμε τον κόσμο να μας συμπαρασταθεί χωρίς καμιά ακρότητα. Θα είναι και η ομάδα βόλεϊ μαζί με το κύπελλο και θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να τους χειροκροτήσει ο κόσμος. Πιστεύω αυτά τα παιδιά θα τα καταφέρουν και στο πρωτάθλημα. Ο κ. Ανδρέου έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια εδώ και πολλά χρόνια και έφερε πανάξια ένα κύπελλο».
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και η ομάδα χρειάζεται πραγματική στήριξη από τον κόσμο όπως έχει κάνει φέτος σε όλα τα μεγάλα ματς. Θα μπούμε μέσα και θα διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος την νίκη».
Για την πιθανή εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στο μπάσκετ:
«Είναι καθαρά προσωπικό θέμα του κ. Σαββίδη το τι θα κάνει και πότε θα αποφασίσει. Εμείς κυνηγάμε την εξυγίανση, η προσπάθεια μας είναι πολύ μεγάλη και αναγνωρίζεται από όλη την Ελλάδα. Η προσπάθεια μας κάθε χρόνο φέρνει καρπούς. Για να έρθει ένας επενδυτής πρέπει να γίνει εξυγίανση, να υπάρχει μια καλή εικόνα και νομίζω πως με λίγη υπομονή θα γίνουν όλα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: