Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Μάουρο Μπρεσάν: «Όταν σηκώθηκα, ούρλιαξα!» (vid)

Ο Μάουρο Μπρεσάν θυμάται στο FourFourTwo το εκπληκτικό του γκολ στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Μπαρτσελόνα το 1999.
Ο Μάουρο Μπρεσάν πέτυχε λίγα γκολ στην κατά τα άλλα πλούσια καριέρα του, που διήρκησε για περίπου 20 χρόνια και περιλάμβανε περισσότερα από 500 ματς. Ένα, όμως, θα το θυμάται για πάντα.
Το ανάποδο ψαλίδι του στο παιχνίδι της Φιορεντίνα με την Μπαρτσελόνα για το Champions League παραμένει ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών. «Πολλοί θυμούνται εκείνο το γκολ», θυμάται ο Ιταλός. «Πάντα μου το θυμίζουν ότι με συναντούν». Με το σκορ στο 0-0 μετά από 14' οι Καταλανοί έδειχναν να έχουν καθαρίσει τη φάση. Τότε, όμως, ο Μπρεσάν από το πουθενά δοκίμασε κάτι εντυπωσιακό. Με πλάτη στο τέρμα και εκτός περιοχής, έκανε το τέλειο ψαλιδάκι, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αρνάου.

«Ίσως εκείνη τη στιγμή να φάνηκε λίγο τρελό. Το δοκίμασα, όμως, καθώς το είχα κάνει σε κάποιες προπονήσεις. Με μικρή επιτυχία είναι η αλήθεια. Έχω ζήσει υπέροχες στιγμές στην Φλωρεντία και εκείνη στιγμή είναι από τις πιο έντονες. Όταν σηκώθηκα, απλά άρχισα να ουρλιάζω!». Εκτός του γκολ ο Μπρεσάν αργότερα έδωσε και μία ασίστ στο εκπληκτικό ματς που τελείωσε με 3-3 για το τέρμα του Μπάλμπο.



*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: