Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Αναστασίου 2018!!

Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός η επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Αναστασίου μέχρι το 2018, με τον Ελληνα τεχνικό να βάζει νέους στόχους.

Αναστασίου 2018!
Συνεχίζει και επισήμως στον πάγκο του Παναθηναϊκού μέχρι το 2018 ο Γιάννης Αναστασίου. Ο τεχνικός του "τριφυλλιού", που ανέλαβε την ομάδα το καλοκαίρι του 2013, υπέγραψε μέχρι το 2018 και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. Μάλιστα, γίνεται ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία των "πράσινων". Στις πρώτες του δηλώσεις, έκανε λόγο για "αλλαγή επιπέδου για να γίνουμε καλύτεροι", βάζοντας τους στόχους για τη νέα σεζόν.

Μετά τον Αναστασίου, θα ακολουθήσει ο Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος θα υπογράψει για έναν ακόμη χρόνο. Οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και μένουν μόνο τα τυπικά.

H ανακοίνωση
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Αναστασίου για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος θα παραμείνει πλέον στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

inner

«Είμαι χαρούμενος για τη συνέχεια της συνεργασίας μου με το Σύλλογο. Το σημαντικό είναι να συνεχιστεί η φιλοσοφία μας, αυτό που ξεκινήσαμε πριν από δυο χρόνια και ο στόχος πλέον είναι να ανέβουμε επίπεδο και να γίνουμε καλύτεροι! Όχι πολλά λόγια, μόνο δουλειά τώρα…», δήλωσε ο Αναστασίου μετά τις σημερινές υπογραφές, στα γραφεία της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: