Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Μίνης: «Να παραιτηθούν όσοι κατηγορούνται» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην αθλητικός δικαστής Νίκος Μίνης και αναφέρθηκε στην δημοσιοποίηση του πορίσματος Κορέα και των ονομάτων των κατηγορουμένων.
Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θα υπάρξουν φυλακίσεις: «Εάν αυτοί που θα δικάσουν είναι πραγματικοί δικαστές και έχουν στοιχεία θα πάνε φυλακή. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να έχουμε και αθωωτικές αποφάσεις».

Για το πότε θα κλείσει η υπόθεση: «Δυστυχώς ο χρόνος που η ελληνική δικαιοσύνη απονέμεται είναι πέραν του δέοντος αργός, επομένως δεν μπορεί κανείς να τον προσδιορίσει. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως όσοι παραπέμπονται με αμετάκλητο βούλευμα φεύγουν από την θέση που κατέχουν».

Για τους διαιτητές που κατηγορούνται και παραμένουν στις θέσεις τους:  «Η ηθική είναι ένα στοιχείο που πρέπει να χαρακτηρίζει τους ανθρώπους. Βεβαίως αν δεν υπάρξει απόφαση δεν μπορούμε να πούμε για κάποιον ότι είναι ένοχος. Έχω την άποψη, όμως, ότι εφόσον διώκονται και πραγματικά έχουν το ήθος, πρέπει να παραιτηθούν από την θέση τους και στην συνέχεια να επιδιώξουν την άμεση εκδίκαση των υπόθεσεών τους για να μην σύρονται τα ονόματά τους στα μανταλάκια των εφημερίδων».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Μίνης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: