Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Ζεϊμπέκης: «Είναι δύσκολο να αφήνεις να πεθαίνουν τα παιδιά σου...» (audio)

Ο νέος αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Αρη, Νίκος Ζεϊμπέκης, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο και μίλησε για την προσπάθει των κιτρίνων να επανέελθουν στις επαγγελματικές κατηγορίες.


Ο κύριος Ζεϊμπέκης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την νίκη και την καλή εμφάνιση του ποδοσφαιρικού Άρη με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό:

«Την χαρήκαμε όλοι αυτή τη νίκη, τόσο για τους τρεις βαθμούς όσο και για την καλή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Στόχος μας είναι η άνοδος βέβαια και δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τι θα γίνει σε αντίθετη περίπτωση».

Για την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται το Α.Σ:

«Όταν ήμουν αθλητής στον Αρη, πάντα η ΠΑΕ και γενικά το ποδόσφαιρο, σε όλες τις ομάδες και όχι μόνο στον Άρη είναι αρογοί και πάντα βοηθούν τον Ερασιτέχνη κάθε ομάδας. Το κακό είναι ότι όλα τα τμήματα του Άρη βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Με μία καλή οργάνωση, με ένα καλό χειρισμό των προβλημάτων που είναι σημερινά και καλύπτοντας σιγά σιγά κάποιες παλιές οφειλές. Αυτή τη στιγμή που δεν έχεις έναν επενδυτή βολεύεσαι με αυτά που έχεις».

Για το ενδεχόμενο να εξαφανίζονται κάποια από τα τμήματα του Ερασιτέχνη που δεν τα βγάζουνε πέρα οικονομικά:

«Από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει τέσσερις διοικήσεις, κάθε διοίκηση και κάθε άνθρωπος σκέφτεται διαφορετικά για το πώς θα λειτουργήσει το Α.Σ, η διοίκηση η δικιά μας δεν πηγαίνει σε αυτή την σκεπτική».

Για την κατάσταση στον ερασιτέχνη γενικότερα, είπε:

 «Για μας όλα τα τμήματα είναι το ίδιο, κάποια έχουν μεγαλύτερες ευθύνες, κάποια έχουν μεγαλύτερα έξοδα, κάποια έχουν μεγαλύτερες υποχρεώσεις, από εκεί και πέρα τα βλέπουμε όλα τα ίδια. Ο Α.Σ είναι μία μάνα με τα παιδιά του γύρω, γύρω. Είναι δύσκολο να αφήνεις να πεθαίνουν τα παιδιά σου, δεν το θέλει κανένας αυτό το πράγμα, θα παλέψεις μέχρι εκεί που πηγαίνει...»

Ενώ τέλος έκανε έκκληση στον κόσμο του Άρη να βοηθήσει όσο μπορεί την προσπάθεια που κάνει το Α.Σ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: