Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Γράντας: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Γκάλη» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λάμπρος Γράντας δίνοντας την απάντηση στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι προ ημερών δηλώσεις του για το Νίκο Γκάλη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν του έχει σταλεί εξώδικο: «Βρήκαν δουλειά τώρα και απομονώσανε  μια λέξη βγάλανε και ανακοινώσεις . Εγώ είπα ένα γεγονός για να επιβεβαιώσω την άποψή  μου και είπα ένα περιστατικό που έγινε πριν χρόνια. Αυτό που γίνεται τώρα που τον υπερασπίζονται οι υπερασπιστές του και καλά, τότε γιατί τον κυνηγούσαν και τον βρίζανε; Εγώ ήμουν δίπλα του και το τραβούσαμε αυτό μαζί. Εγώ τον αγαπούσα και όπως λέω και στους επώνυμους ότι έκαναν χαζομάρα που πήγαν και τιμήθηκαν, έτσι και εκείνη την εποχή το είπα στο Νίκο».

Για το ανακαλεί  για αυτό που είπε στον Γκάλη: «Τι να ανακαλέσω; Ένα  περιστατικό που έγινε πριν χρόνια, αυτά είναι χαζά. Όλοι αυτοί που ζητάνε να ανακαλέσω τότε γιατί  δεν τον προστατέψαν τον Νίκο. Δεν μίλησα με τον Γκάλη στο τηλέφωνο, έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε στην ζωή μας. Με αυτά που ακούω  γελάω, και ξαναρωτάω όταν τον βρίζανε πού ήταν οι υπερασπιστές  του;  Εγώ με τον Γκάλη εικοσιπέντε χρόνια έμενα στο ίδιο σπίτι. Αυτοί που τα γράφουν αυτά δεν είναι σοβαροί. Για ένα περιστατικό που έγινε πριν χρόνια δεν ανακαλώ. Αν παρεξηγήθηκε, θα βρεθούμε θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε. Εγώ απλώς ανέφερα ένα περιστατικό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Γκάλη, το πρόβλημα το έχουν αυτοί που τα γράφουν αυτά. Δεν θέλουμε μεσολάβηση της ΚΑΕ για να μιλήσουμε με τον Νίκο. Βγήκαν και λυσσάμε 25 χρόνια μετά, ενώ υπάρχουν τόσα προβλήματα».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Λάμπρος Γράντας στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: