Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Άστον Βίλα- ΚΠΡ!! (preview)

Επιχείρηση… σωτηρίας! Άστον Βίλα και ΚΠΡ μάχονται απόψε στο «Βίλα Παρκ» (21:45) με έπαθλο την «παράταση ζωής» στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού και οι δύο βρίσκονται σε τρομερά δύσκολη θέση! Do or die το ματς, με την κόντρα των πρώην συνεργατών (στην Τότεναμ) Τιμ Σέργουντ και Κρις Ράμσεϊ να κλέβει την παράσταση!  
Τα πράγματα είναι απλά. Και οι δύο ομάδες δεν αρκούνται σε κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Η Άστον Βίλα βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη (δύο πόντους), ενώ η ΚΠΡ στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, στο -3 από τη σωτηρία. Κρίσιμο παιχνίδι…
Στους πάγκους δεσπόζουν οι φιγούρες δύο πρώην συνεργατών. Ο Τιμ Σέργουντ, ως πρώτος κόουτς παλιότερα στην Τότεναμ, καλείται να κόψει τη φόρα του πρώην βοηθού του, Κρις Ράμσεϊ και να βγάλει την ομάδα του από τη δύσκολη θέση.
Οι γηπεδούχοι υποχρεούνται να κλείσουν την κακή παρένθεση των δύο τελευταίων αναμετρήσεων και να μπουν ξανά σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων. Ξέρουν ότι με νίκη τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για εκείνους,  αφού θα αποσπαστούν τέσσερις πόντους από τον… γκρεμό! Στην προσπάθειά τους αυτή, οι «χωριάτες» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, τους Χάτον, Σινκλέρ και Γουέστγουντ, ενώ αμφίβολοι κρίνονται οι Σισοκό, Ρίτσαρντσον.
Για τους «ρέιντζερς», ωστόσο, η ιστορία είναι λίγο διαφορετική.  Η θέση τους θα παραμείνει επισφαλής ακόμη και με νίκη, ενώ- εφόσον συμβεί αυτό και ισοβαθμήσουν με Βίλα και Χαλ- θα δούμε φινάλε… ροντέο στην Πρέμιερ Λιγκ και αμφίρροπες μάχες για την παραμονή. Φάνηκαν σε καλή κατάσταση τελευταία, επικρατώντας εκτός έδρας της Γουέστ Μπρομ με το εμφατικό 4-1. Στο αποψινό ματς ο Ράμσεϊ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Βάργκας, Φαουρλίν, Νταν και Φερ.
Οι πιθανές συνθέσεις:
Άστον Βίλα: Γκουζάν, Μπέικερ, Φλααρ, Κλαρκ, Λόουτον, Ενζόγκμπια, Γκιλ, Ντελφ, Βάιμαν, Αγκμπονλαχόρ, Μπεντεκέ.
ΚΠΡ: Γκριν, Ίσλα, Ονουόχα, Κόκερ, Γιουν, Φίλιπς, Μπάρτον, Σάντρο, Κράνιτσαρ, Όστιν, Ζαμόρα
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: