Τρίτη 7 Απριλίου 2015

«Γελάω όταν με λένε κακό παιδί» (pics)

Γύρω του αναπτύχθηκαν διάφοροι μύθοι. Έφθασε στα 28 και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Πάμπλο Ντάνιελ Οσβάλντο δεν έκανε την καριέρα που πολλοί θα προέβλεπαν. Έχει αλλάξει καμιά δεκαριά ομάδες, δεν στεριώνει πουθενά και συχνά εμπλέκεται σε επεισόδια και καυγάδες, με συμπαίκτες, αντιπάλους, προπονητές… Κοντά σε αυτά, προσθέστε και την έφεση του στις ωραίες γυναίκες. Λένε ότι μοιάζει τον Τζόνι Ντεπ όμως ο ίδιος λέει ότι μοιάζει απλώς στον… Οσβάλντο. Που ξέρει βέβαια καντάρια μπάλας και για πάρτι του έχουν ξοδευτεί πάνω από 30εκ. Ευρώ συνολικά. Στην Μπόκα λένε πως έχει βρει τον παράδεισο του. Ο χρόνος θα δείξει…

«Πλήρωνα για να δω την Μπόκα»

Η κουβέντα μαζί του είναι πάντα απολαυστική. Ο Πάμπλο Οσβάλντο, κατά την προσφιλή του συνήθεια άλλαξε ξανά ομάδα μεσούσης της περιόδου. Όμως άλλαξε και ήπειρο, καθώς βρίσκεται πια στην Αργεντινή, όπου φόρεσε την φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς. «Ήταν ένα όνειρο για μένα που έγινε πραγματικότητα. Κάποτε πλήρωνα για να μπω στο γήπεδο. Είμαι οπαδός της Μπόκα και δεν το έχω κρύψει. Είναι στιγμές που παίζω και χαζεύω το γήπεδο, νιώθοντας πως απλώς ονειρεύομαι». Δεν κρύβει μάλιστα την αδυναμία του και στον παίκτη που συμπαθούσε περισσότερο. «Πέραν του Ντιέγκο βέβαια… είχα μεγάλη συμπάθεια στον Κάρλος Τέβες. Του το είπα πέρυσι όταν βρεθήκαμε μαζί στην Γιουβέντους. Του έλεγε ότι κάποτε πλήρωνα για να σε δω και τώρα είμαστε συμπαίκτες».

«Όταν συνάντησα τον Μαραντόνα, άρχισα να κλαίω»

Για όλους τους οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς, ο Ντιέγκο Μαραντόνα παραμένει ένας μικρός «Θεός». Ο Οσβάλντο, είχε την τύχη να γνωρίσει τον Ντιέγκο και μάλιστα με έναν τρόπο που ο ίδιος σε καμία περίπτωση δεν περίμενε. "Ήμουν 17 ετών και ο Ολαρτικοϊτσέα, που έπαιζε με τον Μαραντόνα, μου είπε ότι θα μας συναντούσε ένας φίλος. Μου είχε πει να φέρω μαζί μου τη φανέλα της Ουρακάν, καθώς αυτός ο τύπος ήταν φαν μου. Πήγα στο σπίτι, χτύπησα το κουδούνι της εξώπορτας και ο Μαραντόνα μου άνοιξε την πόρτα. Μου είπε "Γεια σου Ντάνιελ, είδα το παιχνίδι σου το Σάββατο. Ήσουν καλός". Ήταν στο σπίτι των γονιών του. Άρχισα να κλαίω και να τρέμω δίνοντάς του τη φανέλα. Έκλαψα σαν ένα μικρό παιδί, που ήμουν άλλωστε εκείνη την εποχή".

«Εκτός γηπέδου ας με αφήνουν ήσυχο»

Για την ζωή του έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γραφτεί ακόμη περισσότερα. Η αλήθεια είναι πως ο Πάμπλο Οσβάλντο δεν έχει και το καλύτερο όνομα στην ποδοσφαιρική πιάτσα και ειδικά στην Ιταλία με την οποία είναι κατά βάσει ταυτισμένη η καριέρα του. «Βλέπω συχνά να γράφεται ότι τσακώθηκα με συμπαίκτες μου.

Πιστέψτε με ότι δύο στις δέκα φορές ισχύουν αυτά που λέγονται. Πιο παλιά με ενοχλούσε πολύ. Ειδικά όταν άκουγα ότι είμαι κακό παιδί. Τώρα γελάω ότι τα ακούω και τα διαβάσω. Γελάω όταν με λένε κακό παιδί. Εμένα το μόνο που με τρελαίνει είναι η αδικία. Δεν μπορώ να την αντέξω. Σίγουρα κάποιες στιγμές που νιώθω ότι αδικούμαι αντιδράω υπερβολικά, όμως τελευταία νομίζω ότι παραμένω ήρεμος. Αυτό που πάντα λέω είναι ότι όλοι μπορούν να με κρίνουν για όσα κάνω στο γήπεδο. Εκτός γηπέδου όμως ας με αφήνουν ήσυχο να κάνω την ζωή μου». Όσο για το δυσκολότερο πρωτάθλημα που έχει παίξει;

«Νομίζω ότι στην Αγγλία το ποδόσφαιρο παίζεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Οι οπαδοί είναι τρελοί με τις ομάδες τους, όμως μετά τους αγώνες πηγαίνουν σπίτι τους και είναι όλα καλά. Στην Ιταλία κυριαρχεί η τακτική και περιμένουν όλοι από εσένα που είσαι επιθετικός να σκοράρεις συνέχεια. Αν δεν το κάνεις, είσαι αποτυχημένος. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα». Ο Πάμπλο Οσβάλντο στο ενδεχόμενο να παίξει κάποια στιγμή στην Ελλάδα δηλώνει πως: «σύντομα δεν το βλέπω αλλά δεν αποκλείω τίποτα για το μέλλον» ενώ αναφέρθηκε και στον καλύτερο προπονητή που έχει δουλέψει. «Είναι ο Μαουρίσιο Ποκετίνο. Αυτός με βοήθησε να κάνω καριέρα και αυτός είναι που έβγαζε το ένστικτο του επιθετικού από μέσα μου. Ο τρόπος που με προσέγγισε ήταν θαυμάσιος». Αυτό που δεν είπε βέβαια ο Οσβάλντο είναι ότι ο Ποκετίνο επέμεινε ώστε η Σαουθάμπτον να κάνει την… ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της, την οποία μετάνιωσε πικρά. Άλλωστε ένας τέτοιος παίκτης δύσκολα θα μπορούσε να σταθεί εύκολα σε μία ομάδα που έχει το παρατσούκλι.. «Άγιοι».



*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: