Τρίτη 7 Απριλίου 2015

«Η ΑΕΚ και πάλι πρωταγωνίστρια…»


Αφιέρωμα στην ΑΕΚ και την… επιστροφή της φιλοξενεί το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων. «Είμαστε στο σωστό δρόμο για να κάνουμε την ομάδα και πάλι πρωταγωνίστρια», δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

«Η ΑΕΚ και πάλι πρωταγωνίστρια…»

«Η ΑΕΚ, το μεγαθήριο της Αθήνας, είναι έτοιμη για επιστροφή στην πρώτη κατηγορία», αναφέρεται στο AFP, που φιλοξενεί δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

«Η ιστορία είναι γνωστή και πολύ στενάχωρη για τους φιλάθλους μας. Όμως πλέον είμαστε στο σωστό δρόμο και νιώθουμε πολύ καλύτερα. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, να είμαστε σοβαροί, να κάνουμε τις σωστές κινήσεις και να αποφύγουμε τα λάθη. Από το 2013 έχουμε αρχίσει μια σοβαρή προσπάθεια για να κάνουμε την ΑΕΚ και πάλι πρωταγωνίστρια», αναφέρει ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ.

Το αφιέρωμα αναφέρει: «Ένας γίγαντας του ποδοσφαίρου που έπεσε, η ΑΕΚ, είναι έτοιμη να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία μετά τη ντροπή της πτώσης της στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, στον απόηχο μιας δύσκολης περιόδου. Η άνοδός της είναι σχεδόν δεδομένη έχοντας μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα μπαίνοντας στα play offs. Πριν δύο χρόνια, η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική… Η αλλαγή οφείλεται στην αποφασιστικότητα του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Δημήτρη Μελισσανίδη, ενός ισχυρού άνδρα της ναυτιλίας και του εμπορίου καυσίμων, γνωστού και ως ‘τίγρη’».

Παράλληλα γίνεται λόγος για την ένταξη της ΠΑΕ ΑΕΚ στο πρόγραμμα Elite που θα την βάλει στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, στις προσπάθειες για την κατασκευή νέου γηπέδου, αλλά και τους παίκτες που ξεχωρίζουν, με τους Μάνταλο και Μπακάκη να έχουν κληθεί στην Εθνική και τον Αραβίδη να είναι πρώτος σκόρερ στη Football League. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: