Τρίτη 7 Απριλίου 2015

«Να δούμε το αύριο του Απόλλωνα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Κώστας Ζώης και μίλησε για την πτώση της ομάδας στη Γ’ εθνική.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Προσπαθούμε να συνέλθουμε και είναι οδυνηρό αυτό που συμβαίνει. Γεννηθήκαμε στην οικογένεια του Απόλλωνα και υποφέρουμε. Τα λάθη ξεκινάνε μέσα από την διοίκηση σε όλα τα επίπεδα και αυτό αποδεικνύει το αποτέλεσμα. Σε αυτό το έγκλημα είμαι και εγώ υπεύθυνος και μου αναλογούν οι ευθύνες. Πρέπει να δεχτούμε τις επικρίσεις και είναι στο παιχνίδι και αυτό. Δεν έχω καθαρό μυαλό για να εξηγήσω τα λάθη, ήταν οργανωτικά και ισχύει και το γεγονός πως η ομάδα ξεκίνησε αργά. Αλλάξαν πολλοί προπονητές και στο τέλος δεν είχαμε καν την ψυχή που χρειαζόταν. Εγώ στην ζωή μου δεν κατέβηκα στα αποδυτήρια πριν από αυτό το ματς. Στην ανάπαυλα όταν κατέβηκα οι ποδοσφαιριστές ήταν… αλλού. Ανέβηκα πάνω και κατάλαβα πως δεν είχαμε τύχη σε αυτό το ματς. Είχαμε όλα τα στοιχεία να κερδίσουμε αλλά έλειπε η ψυχή».
Για το αν είναι πληρωμένη η ομάδα:
«Η ομάδα ήταν πληρωμένη. Είχαν υπάρξει κάποιες καθυστερήσεις παλαιότερα αλλά η ομάδα ήταν πληρωμένη. Οι μισές ομάδες την Β’ εθνικής είναι απλήρωτες. Εγώ το οικονομικό το αφήνω στην άκρη. Αν δεν ήθελαν να παίξουν για την ιστορία της ομάδας ας έπαιζαν για προσωπικούς λόγους».
Για την συνέχεια της ομάδας:
«Θα πάρει στο Ερασιτέχνη η ομάδα και θα αποφασιστεί τι θα γίνει. Εμείς είμαστε φίλαθλοι της ομάδας και πρέπει να δούμε το αύριο του Απόλλωνα. Ο Απόλλωνας θα είναι και για τα παιδιά μας και για τα εγγόνια μας».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: