Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

Μαχλάς: «ΟΦΗ, όπως… ΑΕΚ»

Η επιλογή της Γ’ Εθνικής -σύμφωνα με το μοντέλο της ΑΕΚ- είναι η πιο σωστή λύση για τον ΟΦΗ, σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Μαχλάς μετά τις συζητήσεις που είχε σχετικά με το μέλλον του συλλόγου.

Μαχλάς: «ΟΦΗ, όπως… ΑΕΚ»
Η «επανεκκίνηση» μέσω της Γ’ Εθνικής είναι η ενδεδειγμένη λύση για τον ΟΦΗ, σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Μαχλάς μετά από πέντε μέρες που πέρασε στην Αθήνα, συζητώντας για το μέλλον της ομάδας.

Ο πρόεδρος της Κρητικής ΠΑΕ μίλησε στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» για τις νομικές λεπτομέρειες που θα κρίνουν την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ, με τα μέχρι τώρα δεδομένα να δείχνουν πως η λύση της Γ’ Εθνικής θα είναι η πρότασή του στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση, όπου θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το «αύριο».

Για τις συναντήσεις του στην Αθήνα σχολίασε: «Είχα κάποιες εποικοδομητικές συναντήσεις, όπου ενημερώθηκα πλήρως για το πρακτικό και νομικό κομμάτι, ώστε να δρομολογηθούν σωστά οι εξελίξεις. Το πώς θα οδηγηθούμε στην επόμενη μέρα είναι πολύ σημαντικό, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι κάτι δύσκολο», ενώ σχετικά με την Γ’ Εθνική, τόνισε πως το μοντέλο της ΑΕΚ είναι αυτό που θα πρέπει να ακολουθηθεί:

«Έχοντας κάνει όλες αυτές τις επαφές, προσωπικά έχω κατασταλάξει για το πώς πρέπει να κινηθούμε. Η λύση είναι η επιλογή της Γ' Εθνικής, με το μοντέλο που ακολούθησε η ΑΕΚ. Υπό μια έννοια, είναι μια επανεκκίνηση. Περιπτώσεις ΑΦΜ ή συγχώνευσης δε θεωρώ ότι είναι οι κατάλληλες λύσεις».

Όσο για τα στοιχεία που απαιτούνται προκειμένου να επανέλθει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα ο Νίκος Μαχλάς τόνισε πως πρέπει να υπάρχει ενότητα.

«Προσωπικά με ενδιαφέρει να δρομολογηθούν ομαλά οι εξελίξεις και να βρω τον οικονομικό παράγοντα που θα στηρίξει την ομάδα. Σε προσωπικό επίπεδο δεν ξέρω τι θα κάνω, αλλά δεν απασχολεί αυτό τώρα. Το πιο σπουδαίο είναι να πάει η ομάδα σε σωστά χέρια. Από 'κει και πέρα, θέλω να τονίσω ότι κάποια πράγματα είναι επιτακτική ανάγκη. Πρέπει να πορευτούμε με σύμπνοια, ομόνοια και διαφάνεια. Είναι καθήκον μας να προχωρήσουμε ενωμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: