Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Έτοιμος για Ριζούπολη ο Ολυμπιακός!!


Χωρίς το παραμικρό απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη. Νοκ-άουτ λόγω ίωσης ο Μέγερι, εκτός για λόγους τακτικής Αφελάι, Κασάμι και Αυλωνίτης.

Έτοιμος για Ριζούπολη ο Ολυμπιακός!
Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Απόλλωνα. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την Μ.Τρίτη την προετοιμασία τους για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Ριζούπολη.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» του για το παιχνίδι της Μ.Τετάρτης. Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Μέγερι, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες. Από την άλλη, για λόγους τακτικής αποκλείστηκαν οι Αφελάι, Κασάμι και Αυλωνίτης.

Αναλυτικά: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Μποτία, Βούρος, Μπουχαλάκης, Μπενίτες, Λάτσι, Εντινγκά, Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς, Διαμαντάκος, Μαζουακού, Ντοσεβί, Φορτούνης, Σιόβας, Ντομίνγκεζ, Σαλίνο, Χάρα

Το μενού των «ερυθρόλευκων» περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας με έμφαση στο κομμάτι της ανάπτυξης και της κατοχής. Το πρόγραμμα έκλεισε με δίτερμα και τελειώματα των φάσεων.

Όσον αφορά τους τραυματίες, Μήτρογλου και Ντουρτμάζ έκαναν ατομικό, ενώ ο Ελαμπντελαουΐ συνέχισε θεραπεία. Τέλος ο Γιάννης Μανιάτης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: