Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Πασχάλης: «Κάποιοι χάρηκαν με τον υποβιβασμό» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Παύλος Πασχάλης και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της ομάδας μετά τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Ήταν ο πρώτος υποβιβασμός σε ερασιτεχνική κατηγορία στην ιστορία του Απόλλωνα που έγινε αγωνιστικά και είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον κόσμο που θεωρούσε ότι ξεπέρασε τα πέτρινα χρόνια. Είναι δύσκολες οι εποχές και πρέπει ο κόσμος να μείνει κοντά γιατί μόνο έτσι η ομάδα θα μπορέσει να ανασυγκροτηθεί και να φτάσει γρήγορα στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Για αυτούς που χάρηκαν με τον υποβιβασμό: «Είναι νωρίς ακόμη για να δούμε τι θα γίνει. Κάποιοι πάντως χάρηκαν με τον υποβιβασμό αν κρίνουμε από την κινητή μπουτίκ άλλης ΠΑΕ που πουλάει είδη της στην Καλαμαριά με την άδεια του Δήμου. Ακόμη κι αν είχε δοθεί η άδεια από πριν, μετά τα γεγονότα θα έπρεπε να ανακληθεί».

Για το αν θα παραμείνει ο Ανατολίτης: «Δε νομίζω να συνεχίσει ο Ανατολίτης. Από την στιγμή που υπάρχει μεγαλομέτοχος ο οποίος δεν ξέρουμε αυτήν την στιγμή αν είναι ο Χαραλαμπίδης ή ο Ανατολίτης, αυτοί οι δύο ξέρουν, πρέπει να γίνει πρόταση στον Ερασιτέχνη και να αποφασίσει ο Ερασιτέχνης. Μέχρι το τέλος Μαΐου θα υπάρξουν αρκετές κινήσεις για να δούμε που θα καταλήξει η ομάδα».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: