Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Χαμός στο Κύπελλο!!


Το πρωτάθλημα έχει κριθεί προ πολλού. Στο Κύπελλο Γερμανίας, ωστόσο, θα… πέσουν κορμιά για τον τίτλο. Διήμερο προημιτελικών ξεκίνησε, με το Λεβερκούζεν-Μπάγερν να ξεχωρίζει.

Χαμός στο Κύπελλο
Επτά ομάδες της Bundesliga και μια τρίτης κατηγορίας διεκδικούν τα τέσσερα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Στο σημερινό μενού, η Βόλφσμπουργκ έχοντας μάλλον εξασφαλισμένη τη θέση στο επόμενο Champions League και περιμένοντας τους προημιτελικούς του Europa League με τη Νάπολι, υποδέχεται τη Φράιμπουργκ βλέποντας στο βάθος την πρώτη κατάκτηση Κυπέλλου στην ιστορία της. Η Ντόρτμουντ φιλοξενεί τη Χόφενχαϊμ θέλοντας τον τίτλο όχι απλώς για να σώσει τη χρονιά, αλλά και για να εξασφαλίσει μια θέση στην Ευρώπη, μιας και μέσω πρωταθλήματος βρίσκεται στο -6 από την έκτη θέση.

Την Τετάρτη η πολυνίκης του θεσμού Μπάγερν δοκιμάζεται στην «Μπάι Αρένα» από τη Λεβερκούζεν. Το έργο των Βαυαρών γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, καθώς εκτός μάχης είναι οι Ρόμπεν, Ριμπερί, Αλάμπα και Σβαϊνστάιγκερ. Η Γκλάντμπαχ έχει το θεωρητικά ευκολότερο έργο από τους «μεγάλους» παίζοντας με την πρωτοπόρο της τρίτης κατηγορίας Αρμίνια στο Μπίλεφελντ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 7/4
20:00 Βόλφσμπουργκ-Φράιμπουργκ
21:30 Ντόρτμουντ-Χόφενχαϊμ

Τετάρτη 8/4
20:00 Αρμίνια Μπίλεφελντ-Γκλάντμπαχ
21:30 Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου

*Την Πέμπτη (9/4) θα γίνει η κλήρωση για τα ημιτελικά, που θα διεξαχθούν 28-29 Απριλίου. Ο τελικός θα γίνει στις 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: