Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Μεγαλείο από Γουέστμπρουκ!! (video)

Καλά τα τριπλ νταμπλ και τα βραβεία που σαρώνει, αλλά ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έκανε μια κίνηση που δείχνει πως πέρα από μεγάλος παίκτης, είναι κι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες.

Μεγαλείο από Γουέστμπρουκ (video)

inner

Όμως δεν επαναπαύεται στις δάφνες του και αποδεικνύει πως είναι ένας άνθρωπος με κοινωνική ευαισθησία. Για τον ίδιο, το αυτοκίνητο (μάρκας «KIA») που πήρε σαν δώρο επειδή αναδείχθηκε MVP στο All Star Game του ΝΒΑ, δεν θα πρόσθετε τίποτα περισσότερο στην περιουσία του. Άλλωστε το συμβόλαιό του προβλέπει για φέτος 15,7 εκατ. δολάρια και άλλα 16,7 και 17,7 για τα επόμενα δύο χρόνια.

Για κάποιους, ωστόσο, ένα αυτοκίνητο θα ήταν δώρο… ζωής. Για το λόγο αυτό ο Γουέστμπρουκ αποφάσισε να το χαρίσει σε μια ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών. Μάλιστα το παρέδωσε αυτοπροσώπως στην Κέρστιν Γκονζάλες, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

inner

«Το έκανα για να τιμήσω όλη τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει για να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά της. Θέλω να βοηθώ τους άλλους όσο πιο πολύ μπορώ. Ήταν μια κίνηση για να της δείξω πως όλα θα πάνε καλά», δήλωσε ο αξιέπαινος Γουέστμπρουκ.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: