Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Ματς-φωτιά στο Κύπελλο Ιταλίας!!

Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον στις ρεβάνς για τους «4» του Κυπ. Ιταλίας με τη Φιορεντίνα να έχει αποκτήσει προβάδισμα έναντι της Γιουβέντους και το αμφίρροπο Νάπολι-Λάτσιο. Εξ’ αναβολής… Πάρμα.

Ματς-φωτιά στο Κύπελλο Ιταλίας
Διήμερο με έντονη δράση στην Ιταλία, καθώς αναμένεται να γίνει γνωστό το ζευγάρι του τελικού στο Κύπελλο, ενώ υπάρχει και πρωτάθλημα στο… μενού.

Μεγάλη «μάχη» αναμένεται στο «Αρτέμιο Φράνκι», όπου την Τρίτη η Φιορεντίνα φιλοξενεί (7/4, 21:45) τη Γιουβέντους, έχοντας το πάνω χέρι μετά την πρώτη αναμέτρηση. Οι «βιόλα» επικράτησαν 2-1 στο Τορίνο πριν από περίπου έναν μήνα (5/3) με τον Σαλάχ να κάνει «όργια», σημειώνοντας και τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων.

Το έργο των «μπιανκονέρι» κρίνεται πολύ δύσκολο, συνυπολογίζοντας και το γεγονός ότι θα έχουν αρκετές απουσίες. Δεν πρόκειται να αγωνιστούν οι Πίρλο, Ασαμόα, Κάσερες, ενώ είναι αμφίβολος και ο Μαρκίζιο.

Η κάτοχος του τροπαίου Νάπολι, η οποία νίκησε στον περυσινό τελικό τη Φιορεντίνα με 3-1 θα πρέπει να ξεπεράσει το βράδυ της Τετάρτης (8/4, 21:45) το εμπόδιο της Λάτσιο για να μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Πάντως, έχει καλή… κάβα από το παιχνίδι της Ρώμης (1-1).

Ο Φίλιπ Τζόρτζεβιτς δεν θα αγωνιστεί για τους φιλοξενούμενους και από πλευράς γηπεδούχων ο τιμωρημένος Μπαλδέ Κεϊτά.

Την Τετάρτη (8/4, 19:30) ωστόσο έχει και πρωτάθλημα, καθώς η Πάρμα δίνει το ένα από τα παιχνίδια της που είχαν αναβληθεί. Η ουραγός της φετινής Serie A παίζει με την Ουντινέζε του Ορέστη Καρνέζη και με αυτό το κομμάτι θα συμπληρωθεί το παζλ της 24ης αγωνιστικής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: