Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Στον αέρα οι διευθυντές της εγκληματικής οργάνωσης!!

Ο τηλεοπτικός σταθμός “ΣΚΑΪ” έβγαλε το βράδυ της Δευτέρας στον αέρα της εκπομπής “Δίκη” και στην ιστοσελίδα του το πόρισμα του Εισαγγελέα και τα ονόματα των κατηγορούμενων!
Στη δημοσιότητα βγήκε το πόρισμα του εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα, μαζί με τις εισηγήσεις του για ποινικές διώξεις εις βάρος 16 προσώπων.
Η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» έδωσε στη δημοσιότητα το πόρισμα του Εισαγγελέα, από την προκαταρκτική έρευνα που διενήργησε, προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και τον Εποπτεύοντα τον αθλητισμό Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Στο πόρισμα αποκαλύπτονται και οι - κατά τον Εισαγγελέα - τρεις διευθυντές της εγκληματικής οργάνωσης, των οποίων τα ονόματα και οι ιδιότητες θα προκαλέσουν παγκόσμια αίσθηση! Στο πόρισμα Κορέα που δημοσιοποίησε ο "ΣΚΑΪ" παρουσιάζονται ως διευθυντές της εγκληματικής οργάνωσης ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, ο πρώην νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Θεόδωρος Κουρίδης και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ παρουσιάζεται και ο πρώην αντιπρόεδρος και νυν μέλος του δ.σ. της ΕΠΟ Αριστείδης Σταθόπουλος να συμμετείχε στη σύσταση της εγκληματικής οργάνωσης.

Το πόρισμα των 173 σελίδων αναρτήθηκε σκαναρισμένο στην ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού skai.gr.
Η έρευνα του κ. Κορέα έχει ολοκληρωθεί και είναι στα χέρια της Εισαγγελίας, ενώ έχουν ασκηθεί ήδη οι κακουργηματικές διώξεις, με τον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη να έχει αυξήσει τον αριθμό των κατηγορούμενων σε 25.
Σεβόμενο τις σχετικές διατάξεις του Νόμου, το gazzetta.gr δεν αναδημοσιεύει το πόρισμα και αρκείται μόνο στην αναπαραγωγή βασικών πληροφοριών ενός εγγράφου το οποίο η αποκάλυψη του ΣΚΑΪ το καθιστά από το βράδυ της Δευτέρας δημόσιο έγγραφο.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: