Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Αγωνας ανθρωπιάς στο Αλεξάνδρειο!!

Ενας διαφορετικός αγώνας, ένας αγώνας ανθρωπιάς θα γίνει την Μ. Τετάρτη (08/04, 19:00) στο Αλεξάνδρειο με μοναδικό σκοπό την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρη:
«Ένας αγώνας με ιδιαίτερη σημασία θα λάβει χώρα αύριο Μεγάλη Τετάρτη (8/4), στις 7μ.μ. στο «Nick Galis Hall».
Η Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης και οι Έλληνες Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές, συνδιοργανώνουν αγώνα φιλίας μπάσκετ, με σκοπό την ενίσχυση και την στήριξη των παιδιών του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ SOS ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ. Για το κοινό η παρουσία θα είναι ελεύθερη. Στην είσοδο θα συγκεντρώνονται προϊόντα καθημερινής χρήσης (τρόφιμα, χαρτικά, οικιακά είδη, είδη υγιεινής) για τις ανάγκες του παιδικού χωριού.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Διεθνής Ένωσή Αστυνομικών Θεσ/νίκης θα βραβεύσει το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, στο πρόσωπο του Χρήστου Κωνσταντινίδη, τον προπονητή του Συλλόγου Γιάννη Ιωαννίδη και τους αθλητές Νίκο Γκάλη, Μπάνε Πρέλεβιτς και Λευτέρη Κακιούση για την προσφορά τους στην ελληνική καλαθοσφαίριση
Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. καλεί όλο τον κόσμο να δώσει το «παρών» σ’ αυτόν τον αγώνα ανθρωπιάς, για την ενίσχυση των παιδιών που έχουν την ανάγκη μας. Θα υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ στα περίπτερα 3 & 17 της Δ.Ε.Θ., είσοδος από Πύλη Εμπορευμάτων (επί της οδού Εγνατίας)».
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: