Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Η πικρή χρονιά της Μπλάκπουλ σε αριθμούς!!

Στη LeagueOne υποβιβάστηκε και μαθηματικά από το απόγευμα της Δευτέρας και το england365.gr παρουσιάζει τους αριθμούς που αποτυπώνουν γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο η ομάδα...  
Το σύνολο του Λι Κλαρκ, αν και παίζει σήμερα κόντρα στη Ρέντινγκ στο «Μπλούμφιλντ Ρόουντ» για την 41η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, υποβιβάστηκε με τη νίκη (1-0) της Ρόδεραμ επί της Μπράιτον και συνεχίζει πλέον στις εναπομείνασες «στροφές» του πρωταθλήματος για τα τυπικά...
Έχοντας συγκεντρώσει μόλις 24 βαθμούς μέχρι αυτή τη στιγμή, η Μπλάκπουλ χρειάζεται ακόμα δύο για να ισοφαρίσει τουλάχιστον τη χειρότερη επίδοση από ομάδα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, σε πρωτάθλημα 24 ομάδων.
Έχει δεχθεί 79 γκολ, στη χειρότερη άμυνα από κάθε άλλη ομάδα στις τέσσερις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου, ενώ, το γεγονός πως μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα 1,98 φορές ανά ματς, αποτελεί επίσης την χειρότερη επίδοση.
Επιπλέον, είναι η μοναδική ομάδα σε Πρέμιερ και Football League που δεν έχει πάρει εκτός έδρας νίκη από την αρχή της σεζόν, ενώ, συνολικά έχουν χρησιμοποιηθεί 50 ποδοσφαιριστές όλη τη χρονιά στην Τσάμπιονσιπ, δηλαδή οχτώ περισσότεροι από κάθε άλλη ομάδα!
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: