Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Δίνει Φαν Πέρσι, «φορτσάρει» για Καβάνι!

Ανοιχτός σε προτάσεις για την παραχώρηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι το ερχόμενο καλοκαίρι εμφανίζεται ο Λουίς Φαν Χάαλ, έχοντας ήδη στο μυαλό του ως βασικό αντικαταστάτη του Ολλανδού επιθετικού τον Έντινσον Καβάνι!  
Πληροφορίες της «Mirror» κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση του τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να χωρίσει το δρόμο του με τον συμπατριώτη του, αφού θεωρεί ότι- μετά και τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετωπίζει- δύσκολα θα καταφέρει να επιστρέψει στα παλιά αγωνιστικά του επίπεδα.
Προτιμά, λοιπόν, ένα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιό του να τον δώσει σε άλλη ομάδα έναντι σεβαστού ποσού, παρά να τον κρατήσει και του χρόνου με το ρίσκο να μην επανέλθει σε τοπ επίπεδο.
Εκτός αυτού, θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους «κόκκινους διαβόλους» να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους, προκειμένου στη συνέχεια να κινηθούν πιο άνετα για την αγορά του Καβάνι από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Φαν Χάαλ θέλει όσο τίποτα τον Ουρουγουανό στο «Ολντ Τράφορντ» και εκτιμάται ότι πολύ σύντομα (ίσως και πριν το τέλος της σεζόν) θα αποδείξει με πράξεις το ενδιαφέρον του. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι σε λίγους μήνες- εάν τελικά πωληθεί ο Φαν Πέρσι- η Γιουνάιτεντ θα έχει σοβαρό κενό στην επίθεση, αφού εκτός του 31χρονου, την πόρτα της εξόδου θα αντικρύσει και ο Ραδαμέλ Φαλκάο, άρα οι κινήσεις των ανθρώπων της για να κλείσουν τις τρύπες του ρόστερ πρέπει να είναι άμεσες!
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: