Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Ναπολεόνι: «Παίζουμε πιο ελεύθερα, πιο επιθετικά»

Για την αγωνιστική μετάλλαξη του Ατρόμητου μίλησε ο Στέφανο Ναπολεόνι στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και παρουσιάστηκε αινιγματικός για το μέλλον του.

Ναπολεόνι: «Παίζουμε πιο ελεύθερα, πιο επιθετικά»
Ο Ατρόμητος κάνει την αντεπίθεση του από τη στιγμή που ανέλαβε ο Νίκος Νιόπλιας και προσπαθεί να προλάβει το… τρένο των play-off. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής νίκης των «μπλε» επί της Κέρκυρας για την 30ή αγωνιστική της Super League, Στέφανο Ναπολεόνι, αναφέρθηκε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 στα όσα έχει αλλάξει ο Κοζανίτης τεχνικός. Επίσης, αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού του και στις σκέψεις του για το μέλλον του.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τη βελτίωση του Ατρόμητου από την άφιξη του κ. Νιόπλια και μετά: «Η ομάδα παίζει διαφορετικά, πιο επιθετικά. Είμαστε πιο ελεύθεροι στο κέντρο και μπροστά. Με τους τρεις που παίζουμε στο κέντρο, μπορούν να πατάνε και περιοχή. Όταν έπαιζα πριν σέντερ φορ ήμουν μόνος. Τώρα πατάνε ο Δημούτσος, ο Κατσουράνης και άλλοι παίκτες. Σίγουρα και αμυντικά πάμε καλά. Όταν πας καλά μπροστά και στην άμυνα θα πας καλά, αλλά δεν νομίζω ότι είχαμε πριν πρόβλημα στην άμυνα. Φαίνεται ότι γενικότερα όλη η ομάδα πάει καλύτερα».

-Το γεγονός ότι έχει «λυθεί» το τελευταίο χρονικό διάστημα: «Νιώθω καλύτερα όπως αγωνίζομαι τώρα. Είμαι πιο… ελεύθερος, μπορώ να τραβιέμαι στα πλάγια. Έχω περισσότερη κίνηση και αυτό με βολεύει».

-Την προσπάθεια που κάνει ο Ατρόμητος να παίξει στα play-off: «Έχουμε στο μυαλό ότι θα πάρουμε τα παιχνίδια μέχρι τέλους και πως θα παίξουμε στα play-off. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τον ΠΑΣ Γιάννινα».

-τα σχέδια του ενόψει καλοκαιριού: «Δεν σκέφτομαι κάτι αυτή της στιγμή. Θέλω να τελειώσω τη χρονιά καλά. Κάθε παίκτης θέλει κάθε χρονιά να κάνει το βήμα παραπάνω, αλλά δεν σκέφτομαι κάτι τώρα. Είμαι άνθρωπος που σκέφτομαι το τώρα. Να έχουμε την υγεία μας και εγώ θέλω να τελειώσω τη χρονιά καλά με την ομάδα και να δώσω ότι μπορώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: