Τρίτη 7 Απριλίου 2015

«Και με μηδέν βαθμούς, πάλι θα ήμουν σίγουρος για την άνοδο» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Παγώνης Βακαλόπουλος.
Αναλυτικά όσα είπε:

Για όσα έγιναν στο Ηρακλής – Λάρισα: «Στο ποδόσφαιρο γίνονται αυτά. Αν είσαι κακόπιστος όλα σου φαίνονται περίεργα. Έχουν χαθεί πολλά πέναλτι που έχουν χτυπηθεί με αυτόν τον τρόπο. Στη Λάρισα ήξεραν ότι τα χτυπάει έτσι, έμεινε όρθιος ο τερματοφύλακας και το έπιασε. Δεν έκανε κάτι διαφορετικό ο Περόνε. Έκανε αυτό που κάνει πάντα».

Για την επόμενη μέρα στον Ηρακλή: «Τα παιδιά πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους και να κάνουν αυτό που έκαναν όλο το χρόνο. Ο κόσμος είναι μαζί τους και περιμένει από αυτούς την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».

Για το αν φοβάται αγωνιστική κοιλιά στα πλέι οφ: «Έχω την αίσθηση ότι και ο Νίκος και οι υπόλοιποι συνεργάτες του ξέρουν τι έκαναν όλη τη χρονιά. Είμαι σίγουρος πως δεν θα κάνει κοιλιά η ομάδα και θα πάει τρένο όπως έκανε και μέχρι τώρα».

Για το Νίκο Παπαδόπουλο: «Κάνει εξαιρετική δουλειά ο Νίκος. Τον άφησαν να δουλέψει, όλος ο Ηρακλής είναι ήρεμος και άφησαν όλους να κάνουν την δουλειά τους χωρίς πολλά λόγια. Όλοι δούλεψαν σκληρά και τα αποτελέσματα φάνηκαν στο γήπεδο».

Για το βαθμολογικό αβαντάζ του +7: «Και με μηδέν βαθμούς να ξεκινούσε ο Ηρακλής πάλι θα ήμουν σίγουρος για την άνοδο. Είναι προς το συμφέρον του ελληνικού ποδοσφαίρου να ανέβει και ο Ηρακλής και η ΑΕΚ και ο Άρης».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Παγώνης Βακαλόπουλος στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: