Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Το πολύ... πορνό «σκοτώνει» την πρόκριση!!

Τον ύπνο τους έχουν χάσει οι παίκτες της γκανέζικης ομάδας, Ασάντε Κοτόκο, καθώς μπαίνουν στο ίντερνετ και βλέπουν πορνό τα βράδια, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από το αφρικανικό Champions League!

Το πολύ... πορνό «σκοτώνει» την πρόκριση!
Η κούραση από τα πολλά παιχνίδια αποτελεί σημαντικό ανασταλτικό παράγοντα για να επιτύχει μία ομάδα τους στόχους της. Στην περίπτωση όμως της Ασάντε Κοτόκο η κούραση αυτή δεν προήλθε από βεβαρημένο πρόγραμμα αγώνων, αλλά γιατί οι παίκτες της προτιμούν να περνούν τα βράδια τους κάνοντας άλλα πράγματα, μεταξύ των οποίων και να βλέπουν… πορνό!

Αυτό αποκάλυψε στέλεχος της ομοσπονδίας της Γκάνας, μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη συνέχεια του Αφρικανικού Champions League απέναντι στην αλγερινή MC Ελ Εούλμα την Κυριακή (5/4).

«Αυτοί οι παίκτες δεν κοιμούνται. Το λέω όλη την ώρα, δεν κοιμούνται. Το γεγονός ότι βρίσκονται στα κρεβάτια τους δε σημαίνει, ότι κοιμούνται. Περνάνε τα βράδια τους μιλώντας στο τηλέφωνο, σερφάροντας στο ίντερνετ και βλέποντας πορνό! Αν θέλετε, φέρτε ένα γιατρό να τους εξετάσει και θα το επιβεβαιώσετε. Αυτοί οι παίκτες δεν κοιμούνται αρκετά», συμπλήρωσε για τους παίκτες της Ασάντε Κοτόκο.

Οι Γκανέζοι είχαν αποσπάσει τη λευκή ισοπαλία εκτός έδρας στο πρώτο ματς, όμως ηττήθηκαν στο γήπεδό τους με 2-1, κάτι που έφερε την οργή των οπαδών τους με τη λήξη της αναμέτρησης. Μάλιστα προ αποφυγή γενικευμένης σύρραξης οι παίκτες αποχώρησαν από το γήπεδο με φορτηγάκι έχοντας στην οροφή οπλισμένους στρατιώτες!

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: