Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Μπεργκ; Απών!!

Από ίωση ταλαιπωρείται ο Μάρκους Μπεργκ με αποτέλεσμα να μην πάρει μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Μεγάλη Τρίτη. Ειδικό πρόγραμμα για Ζέκα, Χουχούμη, Ντίνα.

Μπεργκ; Απών
Μια πολύ σημαντική απουσία είχε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το πρωί. Ο Μάρκους Μπεργκ δεν πήγε στο Κορωπί, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και φυσικά δεν είναι σε θέση να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα των «πράσινων» τρεις παίκτες. Ο Διαμαντής Χουχούμης, ο οποίος έχει υποστεί μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού στον δεξιό μεγάλο προσαγωγό και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για δέκα ημέρες, έκανε αποκατάσταση. Όπως και οι Ζέκα, Ντίνας.

Ο Πορτογάλος μέσος έχει αιμάτωμα στην αριστερή γάμπα, αλλά σύντομα θα είναι σε κατάσταση να προπονηθεί. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξιό γόνατο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε στην αρχή ζέσταμα, ενώ ακολούθως χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ και έκαναν ασκήσεις τακτικής για να ολοκληρώσουν με οικογενειακό δίτερμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: