Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Λαζαρίδης: «Μακάρι να αγωνιστώ ξανά στον Άρη» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αμυντικός του Ατρομήτου Νίκος Λαζαρίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν η ομάδα του θα είναι στα πλέι οφ: «Θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλος  να μπούμε στα πλέι οφ. Το διεκδικούμε δυο ομάδες και πολλά θα κριθούν στο μεταξύ μας παιχνίδι με τα Γιάννενα. Τον τελευταίο καιρό είμαστε καλά, παίρνουμε αυτό που θέλουμε στο γήπεδο και νομίζω ότι θα είμαστε καλοί και θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και με τα Γιάννενα».

Για το ποιες ομάδες θα είναι στα πλει οφ: «Ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η Τρίπολη θα είναι μέσα. Από εκεί και πέρα παίζεται μια θέση, θεωρώ ότι θα την πάρουμε εμείς  γιατί είμαστε καλύτεροι από τις υπόλοιπες ομάδες».

Για το ποια είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα: «Τα πλέι οφ είναι ένα μίνι πρωτάθλημα και κάπως διαφορετικό. Το θέμα δεν είναι ποια ομάδα θα είναι πιο φορμαρισμένη αλλά ποιος θα βρεθεί στην μέρα του στο κάθε παιχνίδι. Πιστεύω και φέτος θα είναι ανταγωνιστικά τα πλει οφ».

Για τον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να ξέρω τι προβλήματα υπήρχαν στον ΠΑΟΚ . Έγινε αλλαγή προπονητή όπως γίνεται όταν μια ομάδα δεν πάει καλά.  Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ και νομίζω πως θα βρει τον δρόμο του και θα είναι και φέτος στα Ευρωπαϊκά σαλόνια»

Για τον Άρη: «Ο Άρης μετά την νίκη με τον Πανσερραϊκό, είναι πολύ κοντά στην άνοδο. Δεν αξίζει να είναι εκεί που είναι γιατί αυτή η ομάδα έχει ένα τεράστιο κόσμο. Γίνεται πολύ καλή διοικητική δουλειά, σιγά σιγά.  Αν ανέβει στην Β’ Εθνική θα μπορέσει να πετύχει και την άνοδο στην Σούπερ Λιγκα».

Για την πιθανότητα να φορέσει ξανά την φανέλα του Άρη: «Εννοείται. Στον Άρη πέρασα δυο χρόνια φανταστικά, μακάρι να μπορέσω να αγωνιστώ ξανά σε αυτή την ομάδα».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Λαζαρίδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: