Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Γκιστ: «Μπορούμε στο Βελιγράδι…»

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για τη δύσκολη αναμέτρηση που ετοιμάζεται να δώσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (9/4, 21:45/Novasports 2) τονίζοντας πως οι “πράσινοι” μπορούν να τα καταφέρουν στο Βελιγράδι!
«Η ήττα μας από την Άλμπα Βερολίνου μας έφερε σε δύσκολη θέση. Πρέπει να κερδίσουμε τον Ερυθρό Αστέρα στην έδρα του, ώστε να περάσουμε στα playoffs. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να βγάλουμε το πραγματικό μας πρόσωπο» ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού φόργουορντ στη Live Sport, προσθέτοντας: «Η ατμόσφαιρα θα είναι πύρινη. Το ξέρουμε αλλά είμαστε προετοιμασμένοι. Ειδικά εγώ, ως πρώην παίκτης της Παρτιζάν, τους έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές. Γνωρίζουμε ακόμα πως δεν έχουμε πραγματοποιήσει τόσο καλές εμφανίσεις μακριά από την έδρα μας, αλλά τώρα είναι τελικός και θα παίξουμε όπως πρέπει. Όσον αφορά τον θηριώδη Μαριάνοβιτς, τον έχουμε αντιμετωπίσει 4-5 φορές και ξέρουμε πώς να τον σταματήσουμε».
Καταλήγοντας, o Τζέιμς Γκιστ υπογράμμισε: «Θέλω να κατακτώ όσο περισσότερους τίτλους μπορώ. Έχω νοοτροπία νικητή. Βρίσκομαι σε μία ομάδα, η οποία είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και να σηκώνει τρόπαια. Λατρεύω να κατακτώ τίτλους και αυτό θα κάνω όσα χρόνια θα αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό».
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: