Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Όρισαν το ματς που... δεν θα γίνει!

Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε τον ορισμό του Ατρόμητος-ΟΦΗ -που είχε αναβληθεί λόγω των οικονομικών προβλημάτων των Κρητικών- για τυπικούς λόγους, αφού δεν έχει επικυρωθεί η αποβολή του απ’ το πρωτάθλημα.

Όρισαν το ματς που... δεν θα γίνει
Στον ορισμό του Ατρόμητος-ΟΦΗ προχώρησε η Σούπερ Λίγκα, για τυπικούς λόγους, αφού οι Κρητικοί έχουν αποσυρθεί απ’ το πρωτάθλημα.

Το… πολύπαθο ματς δεν είχε οριστεί αρχικά λόγω των οικονομικών προβλημάτων του ΟΦΗ. Οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν την ένσταση που κατέθεσαν, όμως λίγες μέρες αργότερα ανακοίνωσαν πως αποσύρονται απ’ το πρωτάθλημα.

Ο νέος ορισμός του ματς έγινε για τυπικούς καθαρά λόγους, αφού ακόμα δεν έχει συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός παιχνιδιών που χρειάζεται προκειμένου να αποβληθεί οριστικά απ’ το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της από 32/18.03.2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο., η οποία διατάσσει τη διεξαγωγή του προγραμματισθέντος για 01/02/2015 και μη διενεργηθέντος αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ, ο εν λόγω αγώνας στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: