Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ρόσμπεργκ: «Μεγάλο βήμα»

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ στάθηκε στο γεγονός ότι το πλεονέκτημα της Mercedes ήταν μεγαλύτερο από τους προηγούμενους αγώνες και τόνισε ότι αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για τα «ασημί βέλη».
Την πρώτη του νίκη στη σεζόν πανηγύρισε ο Νίκο Ρόσμπεργκ, τη στιγμή που η Mercedes κυριάρχησε καθ' όλη τη διάρκεια του Γκραν Πρι της Βαρκελώνης. Ο Γερμανός στάθηκε, στις δηλώσεις του, στο γεγονός ότι το πλεονέκτημα της ομάδας του έναντι των αντιπάλων ήταν μεγαλύτερο στη Βαρκελώνη απ' ό,τι στους προηγούμενους αγώνες και τόνισε πως αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για τα «ασημί βέλη».
«Το πλεονέκτημά μας ήταν μεγαλύτερο από αυτό που έχουμε δει στους τελευταίους αγώνες. Από το Μπαχρέιν, τη Σανγκάη και τη Μαλαισία. Είναι ένα μεγάλο βήμα στη σωστή κατεύθυνση για μας, αλλά δείχνει ότι έχουμε εκπληκτική ομάδα αυτή στιγμή και όλοι κάνουν φανταστική δουλειά. Στην εξέλιξη κερδίσαμε τη Ferrari και αυτή είναι μία σημαντική ένδειξη για το υπόλοιπο της σεζόν.
Σε κάποιο σημείο νόμιζα ότι ο Σεμπάστιαν (Φέτελ) θα κρατούσε πίσω τον Λιούις (Χάμιλτον), που δεν ήταν καλό για την ομάδα, όμως θα ήταν καλύτερα για τους βαθμούς μου. Μετά τη διακοπή όλοι έφεραν αναβαθμίσεις και κυριαρχήσαμε ξανά», ήταν τα λόγια του, μετά το τέλος του αγώνα στην Καταλούνια.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: