Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Προσοχή... δαγκώνει!!


Προσοχή... δαγκώνει

Με γκολ του Αντρέ Σίρλε στο 74΄, η Βόλφσμπουργκ επικράτησε 1-0 της Γάνδης και σε συνδυασμό με τη νίκη της στο πρώτο ματς (3-2) πήρε την πρώτη πρόκριση της ιστορίας της στους «8» του Champions League.

Ένα τέρμα του Αντρέ Σίρλε στο 74’, έφθανε για την Βόλφσμπουργκ να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της Γάνδης και σε συνδυασμό με την επικράτηση και στο πρώτο ματς (3-2), οι «λύκοι» πανηγύρισαν την πρώτη πρόκριση της ιστορίας τους στους «8» του Champions League. Μεγάλο ματς από τον τερματοφύλακα Σελς, που… κατέβασε ρολά και δεν άφησε στους γηπεδούχους να φθάσουν σε μια νίκη με μεγαλύτερη σκορ.

Το ματς



Η Γάνδη μπήκε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο, θέλοντας να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα, για να μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Μάλιστα, είχε μια ευκαιρία στο 5’ με τον Μιλίσεβιτς μέσα από την περιοχή και πλάγια αριστερά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Η Βόλφσμπουργκ στη συνέχεια, ισορρόπησε το ματς και είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο, το σουτ του Κρούζε μέσα από την περιοχή δεν βρήκε στόχο, ενώ ο Σελς έδιωξε τον κεραυνό του Γκιλαβογκί. Κάπου εκεί σταμάτησαν και οι ευκαιρίες στο ματς και στα υπόλοιπα 27 λεπτά δεν κουνήθηκε… φύλλο.

inner

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη πολύ καλή στιγμή στο 56’ αλλά το σουτ του Λουίς Γκουστάβο από κοντινή απόσταση, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Σελς. Δύο λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Μιλίσεβιτς και στην αμέσως επόμενη φάση, ο Σίρλε όντας αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή έκανε ένα άψυχο πλασέ που έδιωξαν εύκολα οι αμυντικοί του βελγικού συλλόγου.

inner

Στο 71’, ο Σίρλε προειδοποίησε αλλά το σουτ του υπό προϋποθέσεις έφυγε λίγο άουτ και τρία λεπτά μετά, δεν συγχώρησε ξανά. Ο Ντράξλερ πήρε τη μπάλα στη δεξιά πλευρά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και από το ύψος της γραμμής του άουτ, έκοψε τη μπάλα στα όρια της μικρής περιοχής με τον Σίρλε να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα και να βάζει τέλος στα -λιγοστά- όνειρα της Γάνδης για πρόκριση.

inner

Βόλφσμπουργκ (Ντίτερ Χέκινγκ): Κάαστελς, Τρασχ, Ροντρίγκες, Ντάντε, Κνόχε, Λουίς Γκουστάβο, Γκιλαβογκί, Άρνολντ (83’ Βιερίνια), Ντράξλερ (78’ Καλιγκιούρι), Σίρλε (89' Σέφερ), Κρούζε.

Στον πάγκο: Γκουν, Άσκες, Ενρίκε, Πουτάρο.

Γάνδη (Χέιν Βανχάεζεμπρουκ): Σελς, Ραφίνια (78’ Ποκέ), Ασαρέ, Νίλσεν, Γκέρσον, Νέτο, Κουμς, Ντεζέγκερε, Μάτον (68’ Σάιεφ), Μιλίσεβιτς, Σάιμον (70’ Κουλιμπαλί).

Στον πάγκο: Θόελεν, Ντεπουάτρ, Ντο, Βίκχαϊμ.

Διαιτητής : Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία).







*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: