Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

"Λέτε ό,τι θέλετε κύριε Τσάκα"!

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, που ήταν στο πάνελ της εκπομπής Δίκη του ΣΚΑΪ, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βλάση Τσάκα, του εξέφρασε μεταξύ άλλων την δυσαρέσκεια του ΔΣ για τα όσα διαρρέει στον Τύπο και τα σχέδια που έχει για τον Παναθηναϊκό, χωρίς ακόμη να έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στην αγορά των μετοχών του Τζίγγερ από τον πρίγκιπα που εκπροσωπεί.
"Λέτε ό,τι θέλετε κύριε Τσάκα"!
«Λέτε ότι θέλετε κ. Τσάκα και κάνετε κακό στο όνομα του Παναθηναϊκού. Εγώ θέλω ο Παναθηναϊκός να έχει την ηρεμία του εσείς δεν τον αφήνετε η ομάδα έχει ανάγκη από ανθρώπους που βγαίνουν στο φως και στηρίζουν τα όσα λένε και όχι χωρίς στοιχεία να λένε διάφορα εξωπραγματικά πράγματα για την ελληνική πραγματικότητα, και πως θα φέρουν Ροναλντίνο και Ντρογκμπά. Έτσι κάνετε κακό στον Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναϊκός έχει ΔΣ και πρέπει να το σέβεστε και όχι να λέτε κάθε λίγο ότι θα διώξω εκείνον, θα φύγει ο άλλος, και τέτοια πράγματα. Από τη στιγμή που ο πρίγκιπας δεν εμφανίσει τα χρήματα που συμφώνησε να βάλει στο ΜοU μέχρι την επόμενη Δευτέρα, τότε και εμείς στο ΔΣ θα δώσουμε μία ευκαιρία στην Arboris Capital να μας φέρει νέο επενδυτή».
Ο Τσάκας από την πλευρά του άφησε αιχμές για τις φωνές που ακούγονται μέσα από την ΠΑΕ και είναι αντίθετοι με την πολιτική που ακολουθεί ο εκπρόσωπος του Σουλτάν, λέγοντας πως υπάρχει «φόβος για την καρέκλα» και ότι «μετά από τόσο καιρό εξακολουθεί να υπάρχει μία νοοτροπία εσωστρέφειας μέσα στον Παναθηναϊκό».
Για τον ερχομό του πρίγκιπα είπε ότι την Τετάρτη θα γνωρίζει περισσότερα για το πρόγραμμα του Σουλτάν αλ Σαούντ, ενώ ζήτησε περισσότερο σεβασμό από όλους, όταν αναφέρονται στο πρόσωπο του πρίγκιπα.
Για το πότε θα μπουν τα χρήματα στην ΠΑΕ, ο Τσάκας τόνισε ότι: «Ο όρος θα μπουν δεν είναι σωστός, καθώς τα χρήματα δεν μπαίνουν αλλά επιδικνύονται από μία τράπεζα της Κύπρου. Αυτό θα γίνει την Τετάρτη.
Τα χρήματα θα τα έχει η ΠΑΕ όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος και ο πρίγκιπας θα γίνει ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Βέβαια, ο νόμος τυπικά δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να γίνει πραγματικότητα η δέσμευση του υπουργού Γερουλάνου. Πάντως εμείς θα δείξουμε τα 15 εκ. ευρώ την Τετάρτη και θα αποδείξουμε ότι τα χρήματα υπάρχουν και περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι υπόλοιπες διαδικασίες»...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: