Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Παρουσίασε προτάσεις ο Αθανασιάδης!!

Παρουσίασε προτάσεις ο Αθανασιάδης
Δύο επενδυτικές προτάσεις, που αποτελούν διαφορετικές περιπτώσεις ενδιαφερόμενων αλλά η μία δεν αναιρεί την άλλη, παρουσίασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Αθανασιάδης, κατά τη γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρη.

Η μία εξ αυτών λόγω προθεσμιών δεν παρουσιάστηκε ολοκληρωμένα, αλλά μπορεί αυτό να συμβεί στο μέλλον. Η δεύτερη, ωστόσο, αφορά-όπως είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ-έναν επενδυτικό όμιλο με τον οποίο έκανε τις επαφές ο ίδιος σε ταξίδι του με τον Τάσο Ορφανίδη και τον Γιάννη Κόντη. Ο κ. Αθανασιάδης δεν κατονόμασε τον επενδυτικό όμιλο κάνοντας λόγο για ρήτρα εμπιστευτικότητας. Είπε, ωστόσο, πως έχει εκφράσει ενδιαφέρον σε πρώτη φάση να διευκολύνει ταμειακά την ΠΑΕ με 2,5 εκατ. ευρώ μέχρι το καλοκαίρι. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι πως ο χρηματοδότης δεν θα συμβληθεί με την ΠΑΕ (δηλαδή δεν θα πάρει μετοχές ή θέση στο ΔΣ), αλλά με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ. Πρόκειται δηλαδή για κάτι σαν προσωπικό ρίσκο της διοίκησης…

Εφόσον η παραπάνω πρόταση ψηφιστεί από τα μέλη της λέσχης, τα χρήματα θα μπουν άμεσα (εντός δεκαημέρου) στα ταμεία της ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει πως θα ξεπεραστεί ο σκόπελος της αδειοδότησης και θα πληρωθούν οι παίκτες. Εφόσον, δε, η ΠΑΕ εξυγιανθεί στον επόμενο ενάμιση χρόνιο και το καλοκαίρι το άνοιγμα δεν ξεπερνά τα 4,5-5 εκατ. ευρώ, ίσως τεθεί θέμα από τον επενδυτικό όμιλο να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας.

Στο μεταξύ, μετά τα όσα απαιτούνται από το νέο αθλητικό νόμο, το όνομα του Φορέα άλλαξε από «Λέσχη Φίλων Άρη» σε «Κοινωνία Μελών Άρη».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: