Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

«Εσύ υπέγραψες;»

Μια είναι η ερώτηση που δεσπόζει στις τάξεις της ΑΕΚ... «Εσύ υπέγραψες»; Η απάντηση όμως στο ερώτημα αυτό τις περισσότερες φορές είναι αρνητική κάτι που κάνει το μέλλον της Ένωσης ακόμη περισσότερο δυσοίωνο ενόψει του αυριανού τετ-α-τετ με την UEFA.

Σύμφωνα με πληροφορίες ούτε μια… ενδεκάδα δεν συμπληρώνουν οι υπογραφές των ποδοσφαιριστών για τον νέο διακανονισμό που τους πρότεινε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν βάλει την υπογραφή του στα σχετικά έγγραφα είναι οι αρχηγοί και κάποιοι άλλοι παλιοί παίκτες. Ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί σήμερα καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές δεν υπέγραψαν καθώς ήθελαν πρώτα να μιλήσουν με τους δικηγόρους τους και να τους συμβουλευτούν για ορισμένα θέματα σχετικά με όσα προτείνονται.

Το ερώτημα δεν είναι αν θα υπογράψουν πολλοί, αλλά αν θα το κάνουν όλοι. Οι πιθανότητες για αυτό είναι κάτω του 50%. Διότι αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο να δεχτούν τον νέο διακανονισμό όντας πεπεισμένοι πως δεν πρόκειται να τηρηθεί.

Αν τελικά σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν υπογράψει, η ΑΕΚ θα δεχτεί άλλο ένα πλήγμα στην υπερασπιστική της γραμμή εν όψει της αυριανής εκδίκασης. Όχι το μοιραίο, όμως, γιατί ναι, το συγκεκριμένο χαρτί είναι σημαντικό, δεδομένου ότι θα δείξει πως υπάρχει συμφωνία με τους παίκτες, αλλά όχι, δεν είναι εκείνο που θα κρίνει την υπόθεση.novaspor fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: